Miért ilyenek a fiatalok? Csúnya beszéd, pia, drog, éjszakázás, menősködnek.22 éves fiú vagyok és én nem tudok ilyenné válni, ezért inkáb nem járok sehova, és barátai m sincsenek
Én is piálok, meg csúnyán beszélek, a környezetem miatt:
-a volt sulimban mindenki, itt meg az emberek kb fele káromkodik
-inni meg néha jól esik, de részeg ritkán vagyok
Éjszakázni sose szoktam, menősködni meg csak haverok, család előtt, nem a főtéren, osztály kellős közepén szoktam.
Ajánlom neked a csendes, visszafogott fiatalok társaságát, mert még léteznek, nem haltak ki.:)
15/L/ambivertált(ha ez hozzáad/elvesz valamit a válaszomból)
Attól függ milyen embereket találsz hogy hol keresed őket. Ha értelmes társaságot keresel akkor találsz is.
Bárhol ahol oda kell tennie magát az embernek és kitartónak kell lenni normális srácok járnak. Jobb munkahelyeken, sportolásnál, kondinál.
Csak ilyen helyekre el kell menni. A generáció jelentős része ambicióval teli versenyképes és okos fiatal. Csak azért nem látod mert ők nem az aluljárókban vagy bevásárlóközpontban zűlenek és pakolják az unalmas életeiket a pofádba a neten. Hanem el vannak foglalva valami értelmessel. Nincs idejük és igényük a feltünősködésre.
De ha te is elkezdesz ilyen körökben mozogni meglátod mennyi kedves és helyes értékrendű fiatal van. Csak ne ott keresd őket ahova butulni mennek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!