Hogy lehet, hogy fiatalon már belefáradtam az életbe és naponta alig várom, hogy valami miatt meghaljak?
na menj a francba. Mi értelme lehet az életnek? Minél mélyebbre jutni a megismerésben és kifejezni azt. Hol tartasz?
"A lélek megismerése egymagában menthetetlenül mélabússá tenne minket, ha a kifejezés öröme fel nem vidítana." -írja Thomas Mann a Tonio Krögerben. Olvastad?
#1: Mert csak hozzá hasonló lúzer génhibásak írosgatnak ide, azok között is 99,8%-a fiú.
#2: Hogy miii??? 🥴 Ezt még értelmezni sem tudom.
Nézz utána, ennek a jele:
V.Mózes 28-
65.
De e nemzetek között sem pihensz meg, és nem lesz a te talpadnak nyugodalma; mert rettegő szívet, epedő szemeket és sóvárgó lelket ád ott néked az Úr.
66.
És a te életed kétséges lesz majd előtted: és rettegni fogsz éjjel és nappal, és nem bízol életedben.
67.
Reggel azt mondod: Bárcsak estve volna! estve pedig azt mondod: Bárcsak reggel volna! - a te szívednek rettegései miatt, a melylyel rettegsz, és a te szemeidnek látása miatt, a melyet látsz.
A halálodon vagy úgy, hogy semmi bajod, és te mondod másnak, hogy lúzer génhibás? :D Kapjál az agyadhoz öcsi, te arra sem vagy jó, hogy az ember a lábadat beléd törölje! Nyomorék.
38N
Sokáig hasonlóan láttam a világot, idő és rengeteg akarat kellett, hogy ezt meg tudjam változtatni.
A mai napig vannak mélypontjaim, de sikerül túllendülni rajtuk.
Ha érdekel, írj nyugodtan, szívesen segítek ha van benned akarat
Napi minimum 2 kerdes van arrol hogy maganyos vki nincs ertelme stb
Kb 1 millio maganyos ember lehet MO n
Es nem ismerik egymast.nem fura logikatlan?
2.voltam
Ui az is fura hogy nem ertetted a kommentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!