Ahogy egyre idősebb az ember,úgy lesz egyre csúnyább is?Ha fiatalon nem csajoztam be,akkor idősebb korban már hiába próbálkozok?
Nem feltétlen leszel csúnyább ha jók a genetikád vagy ha egészségesen élsz és sportolsz valamit
Persze 80 évesen nem leszel már valami bomba formában az biztos
Csak nézzed meg szinte bármelyik idősebb popsztárt.
A kinézetük ellenére több csajuk van naponta, mint az edzőteremben töltő muszklimatyiknak egész életükben.
Azt veszem észre a 40-hez közeledve, hogy kétféle ember létezik. Akinek jól áll a kor, és akinek nem. Csajok között is van olyan, aki jobban néz ki 40 évesen, mint 20 évesen, de olyan is van, aki 40 éves korára kinéz vagy 60-nak. Szóval ez nagyon egyénfüggő, a pasiknál is így van.
Egyvalami viszont nagyon fontos. Baromi sok pasi hagyja el magát 40 éves kora környékére. El kell kezdeni mozogni, sportolni egy kicsit, megszüntetni a pocakot, amitől az önbizalmad, önértékelésed is nagyobb lesz, és hidd el, ezt észreveszik a csajok. Nem árt egy kis image-váltás sem néha, divatos frizura, pár új ruha, megváltoztatott borotválkozási szokások. Az önsajnálat messze lerí mindenkiről, az ilyen pasik után nem fognak kapkodni a nők. De ha te értékeled magad, odafigyelsz magadra, és egy kicsit összeszeded magad, észre fogják venni a környezetedben.
Nem teljesen értem a logikádat. 20 évesen könnyebb 20 éves barátnőt találni, mint 40 évesen, az fix. De ha mindig a saját korosztályodat keresed, akkor mit számít, ha az emberek az idő teltével egyre "csúnyábbak"?
A korosztályához viszonyítva, amúgy a legtöbb ember vonzósága szerintem relatíve hasonló marad idősebb korunkig. Akkor jellemző csak a hirtelen lerobbanás, nem 40 évesen. Az elhízásra pedig nem kifogás a kor szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!