Azért hihetik az emberek azt, hogy kamu FB profilom van, mert csak 40 ismerősöm van?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem értem, mert a munkahelyem is ott van, linkedin profilom is, ahol kép is van rólam. Facebookon csak nem vagyok aktív, ennyi.
Beszélgettem itt egy lánnyal, aki amiatt mondott adios-t, mert szerinte kamu vagyok.. Hol ott ha bejelölt volna, akkor látta volna a linkedin-emet is..
Meg nem vagyok fent instagrammon, tiktokon, snapen, meg ilyeneken.
Nem sznobizmusból, nem is érdekel, ha más fent van, csak minek nézzek idegeneket, van elég dolgom a saját életemben. Erre is kikerekedett szemeket szoktam kapni, mintha valami mutáns lennék.
25F
aug. 15. 21:53
12/13 anonim válasza:
Hát van akinek gyanúsnak tart, főleg kép nélkül...
13/13 anonim válasza:
De ha nincs semmilyen profilod, nem dőlnek be ennek, sajnos :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!