Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Azért hihetik az emberek azt,...

Azért hihetik az emberek azt, hogy kamu FB profilom van, mert csak 40 ismerősöm van?

Figyelt kérdés

Mondjuk nem értem, mert a munkahelyem is ott van, linkedin profilom is, ahol kép is van rólam. Facebookon csak nem vagyok aktív, ennyi.

Beszélgettem itt egy lánnyal, aki amiatt mondott adios-t, mert szerinte kamu vagyok.. Hol ott ha bejelölt volna, akkor látta volna a linkedin-emet is..

Meg nem vagyok fent instagrammon, tiktokon, snapen, meg ilyeneken.

Nem sznobizmusból, nem is érdekel, ha más fent van, csak minek nézzek idegeneket, van elég dolgom a saját életemben. Erre is kikerekedett szemeket szoktam kapni, mintha valami mutáns lennék.

25F

aug. 15. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy a viselkedesedre értette? Hogy nem hitt a szavaidnak, arra mondta hogy egy kamu vagy?

Mi volt a kontextus? A pontos mondat?

aug. 15. 22:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Jelezném az adminoknak az alábbi bugot:

Ismerkedésbe nyitottam meg a kérdést.

Majd új ablakot nyitottam es attettem ott az Emberek kategoriaba.

Most nezem, hogy ennek ellenere ide kerult be.

Az ablak nyitva maradt, gondolom valami hatterfolyamat beakadt.

aug. 15. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Általában azokat kamuzzák, akinek vagy nincs fent képe, vagy nem a sajátja van. Ki tudja mért hihette.

De ha minden rendben és a 40 ismerös miatt, akkor örülj, hogy ilyen paranoiás személy nem került közelebb hozzád.

aug. 15. 22:10
 4/13 A kérdező kommentje:

"

Szerintem nem az vagy, akinek mondod magad.

"

Majd nem beszeltunk.

Ezt a profilom elkuldese utan kaptam.

aug. 15. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélgettem itt egy lánnyal, aki amiatt mondott adios-t, mert szerinte kamu vagyok.. Hol ott ha bejelölt volna, akkor látta volna a linkedin-emet is.."

Szerintem ennek örülj, mert nem valami éles kés a fiókban. Tudatosan kezeled a privátszférád, aminek a fogalmáról ő sosem hallott. Jobb az a nő aki értékeli a te felfogásod, es aki meg akar érteni, mint aki az első apró számára ismeretlen dologtól lelép.

aug. 15. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz bizonyítani hogy te vagy, elég egy hangüzenet, videoüzenet, egy kép amin valami előre megbeszélt dolgot csinálsz...stb.
aug. 15. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem úgy értette hogy úgy nem vagy az akinek mondod magad hogy kamuprofil vagy , hanem inkább elvont értelemben. Nem vagy az akinek mondod magad, mint nem vagy annyira kedves mint mondod magad pl
aug. 15. 23:14
 8/13 anonim válasza:
0%
fb elavult csak idősek nézik
aug. 15. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

Idős = 16+

:DDD

aug. 15. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kepem, 23 ismerosom van. 3 eve nem posztoltam es nincs masik profilom.
aug. 16. 05:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!