Azért hihetik az emberek azt, hogy kamu FB profilom van, mert csak 40 ismerősöm van?
Mondjuk nem értem, mert a munkahelyem is ott van, linkedin profilom is, ahol kép is van rólam. Facebookon csak nem vagyok aktív, ennyi.
Beszélgettem itt egy lánnyal, aki amiatt mondott adios-t, mert szerinte kamu vagyok.. Hol ott ha bejelölt volna, akkor látta volna a linkedin-emet is..
Meg nem vagyok fent instagrammon, tiktokon, snapen, meg ilyeneken.
Nem sznobizmusból, nem is érdekel, ha más fent van, csak minek nézzek idegeneket, van elég dolgom a saját életemben. Erre is kikerekedett szemeket szoktam kapni, mintha valami mutáns lennék.
25F
Nem lehet hogy a viselkedesedre értette? Hogy nem hitt a szavaidnak, arra mondta hogy egy kamu vagy?
Mi volt a kontextus? A pontos mondat?
Jelezném az adminoknak az alábbi bugot:
Ismerkedésbe nyitottam meg a kérdést.
Majd új ablakot nyitottam es attettem ott az Emberek kategoriaba.
Most nezem, hogy ennek ellenere ide kerult be.
Az ablak nyitva maradt, gondolom valami hatterfolyamat beakadt.
Általában azokat kamuzzák, akinek vagy nincs fent képe, vagy nem a sajátja van. Ki tudja mért hihette.
De ha minden rendben és a 40 ismerös miatt, akkor örülj, hogy ilyen paranoiás személy nem került közelebb hozzád.
"
Szerintem nem az vagy, akinek mondod magad.
"
Majd nem beszeltunk.
Ezt a profilom elkuldese utan kaptam.
"Beszélgettem itt egy lánnyal, aki amiatt mondott adios-t, mert szerinte kamu vagyok.. Hol ott ha bejelölt volna, akkor látta volna a linkedin-emet is.."
Szerintem ennek örülj, mert nem valami éles kés a fiókban. Tudatosan kezeled a privátszférád, aminek a fogalmáról ő sosem hallott. Jobb az a nő aki értékeli a te felfogásod, es aki meg akar érteni, mint aki az első apró számára ismeretlen dologtól lelép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!