Olvasás nélkül törlitek a gyk-n kapott privát üzeneteket?
Figyelt kérdés
Én igen.
Vagy ti elolvassátok, megválaszoljátok?
júl. 17. 10:30
1/32 Antiszociális lény válasza:
Ha nem primitív akkor vissza szoktam írni, de egyébként megnyitni mindig megnyitom. Úgyse tudnak olyat írni, amivel meg tudnának bántani.
2/32 anonim válasza:
Elolvasom, százból egyre vaszolok, mert sajnos ennyi az, amit normál emberek írnak és nem valami kielégítetlen fétises balf@az.
3/32 anonim válasza:
Elolvasom és válaszolok is, a szélsőséges eseteket kivéve, mikor olyan üzenetet kapok.
4/32 anonim válasza:
Van, hogy igen, de legtöbbször elolvasom, de nagyon sokszor tiltom is az illetőt.
Talán két alkalommal írtam vissza.
5/32 anonim válasza:
Szoktak kanos pasik rám írni, azért válaszolok nekik. De nyilván nem tudják, hogy én is az vagyok :DD
6/32 anonim válasza:
Nem szoktam visszaírni, de elolvasom. Azért vannak a kérdések, válaszok, hogy ott írjunk. Nem csevegni járok ide privátban.
7/32 anonim válasza:
El szoktam olvasni az összeset, de csak ritkán válaszolok, azt is csak pár embernek.
8/32 anonim válasza:
Elolvasom, de nem szoktam válaszolni.
Legtöbbször letiltom a küldőt
9/32 anonim válasza:
Már sok kiéhezett pasit tiltottam le.
10/32 anonim válasza:
10# Ilyenkor húzni kell az agyukat, erre verik... xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!