Fiúk, férfiak, akik az itteni lányoknak, nőknek írtnak privát üzeneteket: mi a céljuk vele?
Az unalom elűzése/gyerekes vágyak megélése/hatalmi dráma/egyszerűen hülye/stb.
Mi van akkor mikor neked üzenetet ír valaki és bemutatkozik? Vajon hány ember használja ezt az oldalt azért, hogy bemutatkozzon a nevén?
Bármelyik lehet cél a felsoroltak közül.
Én kaptam már ajánlatot itt. Komolyat és komolytalant is. És leveleztem is már valakivel egy ideig.
Én kommenteket olvasni járok fel nem ismerkedni
De így is kapok egy csomó privátot
F
Nem az a kérdés,hogy mit akarnak,hanem,hogy MIÉRT ÍGY??
Mikor egy tök más jellegű kérdés megválaszolása után kaptam egy olyan privátot,hogy "szia,hogy szereted ha szopatnak?IRJ!!" Akkor én is elgondolkoztam,hogy ennek úgy mégis mi a célja.Mert megnézném én azt hogy ez így ebben a formában valaha vezette-e szexhez a kedves privát írót....
Ez a követelőző ÍRJ! A végére pedig még jobban szánalmassá teszi az egészet
Régebben én is írogattam társkeresési/barátkozási céllal, mert az ismerőseim közt nincsenek nők, az utcán meg nem akarok idegenekhez odamenni. Azért tűnt jó ötletnek, mert a válaszokból látszott, hogy ki tud legalább értelmesen írni, így az üresfejű nőket ki lehetett szűrni, meg adott volt téma is.
Ma már szinte soha nem írok, mert rosszak a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!