Egy BMW van alattam nem egy hitvány fos F Astra mégse kellek a szép nőknek miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem értem pénzem van házam és kocsik mégse kellek a szép csajoknak.2019. dec. 30. 19:32
2/34 anonim válasza:
Talán ők is meglátják azonnal rajtad, hogy alapból mindenkit lenézel.
3/34 anonim válasza:
a hitvány fos F Astrának a kereke többet ér, mint a hulladék bmw-d.
4/34 anonim válasza:
Mert paraszt vagy? Nekem még Astrám sincs, mégis imádnak a nők. Udvarias vagyok, kedves, meghallgatom őket, jó a dumám, és azt éreztetem velük, hogy istennők kívül-belül. Többnyire mind az ágyamban köt ki.
5/34 anonim válasza:
"A JÓ AUTÓ IS CSAK EGY AUTÓ, NEM VAGY TÖBB VELE. A MEGÍTÉLÉSED TALÁN JOBB. DE HA KISZÁLLSZ ÉS MÉSZ GYALOG VALAHOVA UGYANAZ A SZAR VAGY" (BOHOS KORNÉL)
https://www.youtube.com/watch?v=JOf3pyTRzYk&feature=youtu.be..
6/34 anonim válasza:
Akkor keress rondákat (de okosakat), akinek kellesz.
7/34 anonim válasza:
#4 Mit kamuzol? A nőknek az a fontos hogy bunkó legyenek vele és lábtörlőnek használják. Kamus.
8/34 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része leszarja kinek milyen autója van. 29F
9/34 A kérdező kommentje:
4# meleg barát vagy nők max tamponnak használnak, meg popsitörinek.
2019. dec. 30. 19:42
10/34 anonim válasza:
Mert egy tanulatlan sikhulye paraszt vagy. Meg gondolom ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!