Mi a a 40+-os vad idegen nőknek velem?
1# remléem ezzel a megnyilvánulásoddal ki élted magad !
G..an volt...egy normális választ se tudsz adni ;)
Kedves kérdező, idézem a kérdésed..."Mi a a 40+-os vad idegen nőknek velem?"
Nem felejtettél ki belőle 1-2 szót?
Bocs ,hogy nem figyeltem mit írtam ...
De látom tele van zsenivel ez a felület !
De ha ennyire sas szem vagy akkor csak vág annyira az eszed is ,hogy magadtól is ki tudod találni a hiányzó szót vagy rosszul gondolom !?
Furcsa ...eddig 1 választ sem kaptam a kérdésemre csak az idióta beszólógatásokat és megnyilvánulásokat .
Ennyire unatkoztok vagy ennyire frusztráltak vagytok?
Természetesen jól gondolod...
De látom, hogy te okos vagy...így olvasd már végug a kísérő szovegedet is...
Itt-ott hiábyzik néhány írásjel, nagybetű a mondat kezdéseknél...
Sokat segítene nekünk butábbaknak megérteni, hogy mit is szerettél volna kérdezni...:)
akkor olvasd el még egyszer és próbáld meg értelmezni ,mivel kaptam pár normális levelet és érdekes...nem okozott nekik problémát az értelmezés és szöveg értés!?
:)
Akkor tényleg nem velem van itt a gond zsenikém
Tudod Micimackó egy csökkent értelmű medvebocs...
Bár kétlem, hogy olvastad volna könyvet...
Én sem bírom a kérdést értelmezni, az alatta lévő halandzsát pedig nincs kedvem elolvasni. Ha kirakod a megfelelő írásjeleket, használsz alanyt és állítmányt, akkor majd el tudják olvasni az emberek, amit írsz, de így nem. Magadban keresd a hibát, ne a válaszolókat ugasd le a saját írástudatlanságodért.
Azt hiszem, ez a kérdésedre is a válasz, hogy mi a 40+-os vad idegen nőknek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!