Egy BMW van alattam nem egy hitvány fos F Astra mégse kellek a szép nőknek miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem értem pénzem van házam és kocsik mégse kellek a szép csajoknak.2019. dec. 30. 19:32
21/34 anonim válasza:
Még várnod kell egy kicsit, a 32" tv után igen nagynak tűnik a 40" képátló, de idővel hozzászokik a szemed. Várnod kell még a változásra, még nem váltál eggyé a BMW márkájú autóval, és a csajok azt látják, kölcsön kaptad,bérelted az autót, még nem érintett meg a BMW feeling, ehhez idő kell és nem árt ha közelebbi intim viszonyt ápolsz a BMW autóddal, momdjuk, még ha tiszta is naponta töröld át, szóval úgymond törődj vele. Az újgazdagok évekig szegényként viselkednek hiába veszi őket körül drága ékszerek,tárgyak, belül szegények maradnak.
22/34 anonim válasza:
Én szeretem az Astrát, sőt a Kadettet is. Kevesebb a gond velük, mint a buta pasikkal. ^^
24/34 anonim válasza:
#7:
Max. a cigánylányoknak, te gyökér.
25/34 anonim válasza:
Még trabival is megy a csajozás😎
26/34 anonim válasza:
Gondolom boyracer vagy.
BMW 320d? 2000-ért telitankolod mi? 😂
Trollocska.
27/34 anonim válasza:
Pedig primitív is vagy. Lehet nem vagy rámenős, próbáld meg, hogy 10 csajból hány jön össze egy vegzálásra.
Úgy kezdjed, " helló,ültél már bmw-be, én nem a jó fiú vok".
Nincs mit.
28/34 anonim válasza:
Lehet kicsik a méreteid. A béemvésekről ez a hír járja.
29/34 A kérdező kommentje:
Tau Bácsi ment a zöld, megsúgom nektek patika állapotú E46 van és nem 20 éves csak 15...
A nőket vissza kéne állítani a régi rendszerbe, nem tudják hol a helyük manapság. A legtöbb jól kinéző csaj vagy sík hülye vagy beképzelt szűz qrva, van persze kivétel, ők általában rondább pasival látni.
Tiktokon csak a kis tini pi csa mutogatás megy, tiszta szégyenek.
2019. dec. 31. 07:01
30/34 anonim válasza:
Kemény vagy kicccsávó:) Azért, ma óvatosan a pezsgővel! Szerintem, a 2-ik pohár után elszundizol😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!