Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bukott már le előttetek troll...

Bukott már le előttetek troll ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Múltkor egyik válaszomnál rám írt privátban egy 37 éves férfi, egy órával később egy másik válaszom után ugyan az az ember megint rám írt, akkor már 17 éves fiú volt. Na mondom boldog szülinapot 😂.

Nektek van ilyen sztoritok?

2019. dec. 2. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Jaa igen a 37 éves férfi, aki áruház igazgató ? Vagy mi?

Közbe anyukájával el egyedül?

2019. dec. 2. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Igen, pl. az egyik az imént írt egy roppant magas EQ-ra jellemző tahó, sértegető levelet, privátban.
2019. dec. 2. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Én csak olyat láttam, amikor valaki önmagának válaszolt a saját kérdésére. Elfelejtett átlépni a másik fiókjába, így látszott, hogy a kérdező az :) Aranyos volt.
2019. dec. 2. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Így nem. Inkább az a gáz, mikor valakivel egyszer beszélgettem, aztán qrva leszek, mikor nem ismerkedem, és nem tiltom. Utána különböző válaszaimra ír privit mosollyal meg viccelődéssel - ugye nem tudja, hogy már írt -, én meg csak nézem, hogy mekkora szánalom.
2019. dec. 2. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
A politika rovatban van egy-két fizetett kommentelő, akik 10-20 fiókból istenítik a Fideszt, azt a látszatot keltve hogy sokan támogatják őket, elképesztően szánalmasak. És igen, ezt nem a levegőbe mondom, többen lebuktak már (mind a több fiókkal, mind azzal hogy fizetik őket). Nem tudom sírjak-e vagy nevessek rajtuk.
2019. dec. 2. 23:22
 6/6 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Több férfival is leveleztem akik nőnek adták ki magukat. Egy idő után rájöttem de volt amelyikkel még 2-3 levélig szórakoztató volt a privát üzenet váltás. De ma már senkivel nem lehet itt értelmesen levelezni pedig én imádom a virtuális barátságot is.
2019. dec. 7. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!