Jogosan utáltak meg egy fórumos oldalon, ahol fórumozás helyett inkább privát üzeneteket írogattam nekik?
Ismerkedni, barátkozni próbáltam. Jogos, hogy emiatt totál utál már az egész oldal, legalábbis a 30 éves kor alatti emberek, és letiltanak inkább hogy ne tudjak nekik írni?
Ti a helyemben otthagynátok az oldalt így, ha amúgy fontos volt nektek valamennyire?
Azért mert függ az oldal kérdezősködési körétől
pl itt a GYK n nem fogok rá írogatni senkire hogy nincs kedve randizni mert az oldal nem erre való
Nem utálnak jogosan, bár lehet, h túlzásba vitted. Egyszerűen a magyarok többsége annyira primitív, h meg van sértődve, ha vki ismerkedni akar vele.
kivéve persze, ha 20 körüli nagymellű lány vagy. ezen kívül egy olyan oldalt sem tudok mondani, ahol normálisan lehetne ismerkedni, mert egyszerűen túl zárkózottak és sötétek hozzá az emberek. "ez az oldal nem erre való". istenem. ennyi erővel a munkahely, utca, iskola se ismerkedésre való, ne álljunk szóba egymással, ne ismerkedjünk.
És mi lenne ha megkérdezném előttem válaszadadotol hogy hol lakik fiu vagy lány vagy korod van kocsid hol dolgozol mennyi a fizud?
veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!