Miért írkálnak privát üzeneteket az emberek itt a GYK-n?
Vagy mert vannak olyanok, akik megelégelték hogy állandóan leértékelik a trollok meg a rossz válasz adók ( persze van olyan, hogy Ő ad nem megfelelő választ, de ritka az ilyen eset ) és ezért inkább privátban ír választ. Természetesen nem mindig, sokszor ír a kérdéshez, de inkább privát.
Ilyen például: én.
Őszintén szólva én nem hittem abban, hogy ez az oldal ilyen jól, ilyen sokáig fog működni. Leginkább a dizájn az oka, olyan olcsó benyomást kelt, és mégis éltetik a kérdezők és a válaszadók :D
Jobb, hogy sok választ moderálnak, hogy tilos a személyeskedés, a durva off, emellett viszont lehetséges privátot is küldeni másoknak. Így könnyebben, gyorsabban lezajlanak két ember közötti viták, nincs akkora hisztéria egy kérdésnél. Emiatt aztán könnyen megtalálom a kérdésben foglaltakra a választ anélkül is, hogy át kellene rágnom magam három oldal anyázáson.
Na persze én is kaptam már érdekes privátokat, főleg idén érkeztek üzenetek. Korábban annyira nem volt divat, pedig már itt vagyok vagy 5 éve.
Én is szoktam privátot kapni olyankor, ha egy válaszommal kapcsolatban többet, személyesebbet szeretne tudni az illető, de volt több olyan eset is, amikor egy válaszom annyira szimpatikus volt, hogy meg akartak velem ismerkedni, de aztán megírtam a koromat, meg hogy férjnél vagyok, így tárgytalan, és többet nem írtak.
Az is előfordult, hogy egy kiírt kérdésemmel kapcsolatban valaki írt privátban, hogy szívesen segítene, aztán a második kérdésemre már nem válaszolt. Fura emberek vannak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!