Böngészésben beírt szöveget, ahogy most ezt a szöveget is engedi a számítógépem. A saját gmail fiókomból, vagy pl a facebookon, tehát privát üzeneteket nem enged. Gmail-ben már a levélírást sem nyitja ki. Esetleg beállítási probléma van? SOS.
Trójai vagy vírus okozhatja.
Ezt futtasd le: [link]
Nem római, hanem trójai:
"Trojan Horse, magyarul trójai faló vagy trójai program
A trójai faló – melynek történetét a görög regékből ismerhetjük – egy olyan program, ami valami mást csinál, mint amit magáról eredetileg állít. Ez a más nem minden esetben okvetlenül romboló vagy káros, de sok esetben igen: fájlokat törölnek, felülírják a merevlemezt, vagy távoli hozzáférést biztosítanak a rendszerhez a támadónak. Klasszikus trójai általában tartalmaz egy billentyűleütés naplózót (keylogger) is, amelyet készítői játéknak vagy valamilyen hasznos segédprogramnak álcáznak. Az ilyen trójaikat sokféle céllal alkalmazhatják: rejtett távoli (backdoor) elérést szeretnének biztosítani egy adott számítógéphez, ellenőrizni kívánják a billentyűleütéseket, valamint jelszavak lopására specializálódnak (a legtöbb kémprogram ez utóbbi kategóriába esik)."
Szóval: tegnap este megint leállított minden lehetséges írást, sőt, gmail-ban már a váltásra sem volt lehetőségem levélírás, beérkező levelek, kilépésre stb...De sehol máshol. Megfigyeltem hogy egyébként napok óta mindig az esti órákban teszi ezt, egész nap mindent engedélyez.
Ma: lefuttattam az általad javasolt malwarebytes programot, a gyorsellenőrzést javasolta, azt csináltam végig, 4 fertőzött objektumot talált, azt töröltem. Csináljam végig a mélyelemzést is?
...és igen Trójai, nem római!:-) ...a regét amúgy ismerem. Köszi a segítséget!!!Várom mi lesz.
Ezt is futtasd le, még a kis kockázatú nyomkövető sütiket (cookie) is leszedi. Emsisoft online scannere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!