Miert van az, hogy az ismerkedős kérdéseimre kivétel nélkül csak egyetemista és főiskolás csajok privát üzeneteit kapom?
Szeretnék egy komoly kapcsolatot,nincsenek nagy igényeim,de mintha oda írnám azt is "Csak egyetemisták"
Én nem vagyok ennyire "képzett",szóval egy ilyen nő mellett kellemetlenül érezném magam,nem működne a dolog.:/
22/F
Azért, mert valaki egyetemre jár, nem feltétlenül "képzett", intelligens, több! :) És ez fordítva is igaz: azért, mert valaki "nem tagja a Tudományos Akadémiának", még lehet iszonyatosan okos, jó képességű és értékes ember!
Szóval ne érezd magad kevesebbnek, talán még tök jól ki is jöhetnétek.
24.l
neked mik a beszédtémáid? gondolj bele, ő mindenről tud majd veled beszélgetni, hiszen okos, te meg nem mindenről.
akkor meg mi a gond? megkeresitek a legkisebb közös többszöröst, azaz pl. a ... nem tudom, miről szoktál beszélni? pl. új felnit vettél, arról ő is tud beszélgetni!!
26L (többdiplomás, ne írj privit:D)
ezt el KELLETT sütni :D
amúgy miért lettem lepontozva? nem mintha Dunának mennék tőle, de alapvetően kíváncsi természet vagyok :)
előző hozzászólónak, de talán te sem a szó hétköznapi értelmében értetted: attól, mert valaki egyetemre jár, nem feltétlenül okos. sajnos manapság boldog boldogtalan bekerülhet a felsőoktatásba, és így a diploma értéke kb ledegradálódott az érettségi szintjére. (természetesen nem csak ezért, de ez messzire vezetne).
A kérdezőt pedig esküszöm nem értem. azért mert valaki tanul, és nem dolgozik, még számos közös témátok lehet. Nem csak suliból, ill. munkából áll az élet. Gondolom, más is szeret zenét hallgatni, sportolni, kirándulni, bulizni stb :) szóval közös téma bármi lehet és majdnem bárkivel! fő a nyíltság és a befogadás :)
#7 kabbe:D
#8 Köszi a választ,ment a zöld:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!