Sok ember miért barátságtalan privát üzenetben ezen az oldalon?
Szóval írok egy tök normális levelet, köszönéssel együtt, aztán kapok rá valami rövid, undok választ, köszönés nélkül. Még akkor is, ha nem ismerkedési céllal írok.
Meg ha köszönök, és megkérdezem, hogy kérdezhetek-e valamit, a válasz az, hogy "kérdezzél" mindezt sokszor köszönés nélkül, és utána meg még számon is kéri rajtam, hogy merészeltem ezt pont tőle megkérdezni kb.
Miért ilyen undok emberek vannak itt? Miért nem kedves, barátságos mindenki, akik szívesen válaszolnak privát üzenetre?
Mert itt arctalanul nem kell viselkedniük, úgy beszélhetnek veled, ahogy az osztálytársaikkal, kollégáikkal szeretnének. Nem neked szól, de ez persze nem mentség. Aki nekem ír, annak mindig normálisan, kedvesen válaszolok.
Egyébként kérdéseknél is meg szoktam lepődni, néha normális válaszokra is mocskolódó a reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!