Milyen jogon nyomták el a férfiak a nőket évezredeken keresztül?
Milyen jogon dönt úgy az emberiség fele, hogy ő többet ér a másiknál és neki joga van szabályozni,korlatozni a másik nemet?
Milyen jogon gondolja, hogy ő ér többet, miközben nő nélkül élet sem lenne a földön?
Miért nem volt a fizikai erő mellett ugyanannyira értékes dolog,ha valaki a testében/testével egy életet tud táplálni?
Ha kellett is egy "főnök" a világban, miért volt teljesen normális fizikailag bántalmazni otthon a családtagjait?
Tudom hogy összeugraszto egy kérdés,de mindig elfog a keserűség, hogy mennyi ideig normális volt emberi érző lenyek felett teljhatalommal uralkodni a masiknak. Hogy ezeknek a férfiaknak mind volt egy edesanyjuk akikből kibujtak és mégis szart se értek a világban azok a dolgok amikre egy nő képes...
#30as, mindenki olyan szakterületet választ, ami szimpatikus. Nőnek talán kellemtlen nőkben turkálnia.
És azt mivel magyarázod, hogy az urológusok többnyire ffiak? :)
Pont ez van akkor amikor hatalmat adsz a nőknek
kérdés megválaszolva
Kedves feminista:
Azért 90%, mert 90%-a férfi.
Ennek ellenére még mindig szinte csak férfi nőgyógyászok vannak.
De majd a kommented után ... :D
Hajrá dolgozó nők :D
36# ad1-nem vagyok feminista
Ad2-nehezen megy a mondat értelmezés ugye?
31, nagyon tévedsz. Egyszer volt férfi nőgyógyászom, muszájból, amikor ideköltöztem, és senkit sem ismertem, őt javasolta valaki.
Szülésem után már végig női nőgyógyászhoz jártam, most is, ég és föld, ahogy vizsgál, és mindent meg lehet vele beszélni (kettő volt eddig, aki nő, évtizedekig jártam hozzájuk.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!