Hogyan legyek incelből chad?
Álltalában minden munkahelyen ahol fiatalok vannak azonnal a tápláléklánc aljára kerülök.
Nagyon gyorsan ledominálnak. Sokszor úgy érzem igazságtalanul. Mert senkiről nem mondtam semmi rosszat. Míg ők egymást állandóan a hátuk mögött beszélik ki. Bár abban talán egyetértenek hogy a leg gázabb én vagyok. Nekem mindenki parancsolhat és utasításokat adhat. Ha ők hibáznak vagy elrontanak valamit akkor semmi nincsen belőle, de én követek el véletlen valami ahhoz képest sokkal kisebb dolgot akkor egyből ördög és pokol.
21 férfiként is lehet horgolni.
Eleinte én sem jártam sehova. Önbizalmam nem hogy nulla, mínuszokban volt. Nem én vagyok a voalg legszebb nője, sőt. Vannak hibáim, de még így is sikerült.
Szerintem még a gyakoris privát üzenetek fiókod is tele van mindenféle ajánlattal. Még ennek a kerdésnek a kapcsán is.
(Nem én írtam) Nem beszélve a közösségi oldalakkal. Ezzel csak arra célzok hogy azért teljesen más a kettő. Egy nőnek gyakorlatilag atombunkerbe kell költöznie internet kapcsolat nélkul hogy ne tudjon válogatni. Persze most erre lehet mondani hogy "de az csak a net azok nem is hús vér emberek" de ezzel már elkezetél válogatni. Ami neked semmi meg ami másnak semmi az nem egyezik.
25 szerinted. A valóságban pedig senki nem ír nekem privát üzenetet itt, hacsak az nem a kérdésemmel, vagy éppen a válaszommal kapcsolatos.
Gyakorlatilag nem, nem kell. Én is fent vagyok a neten már jópár éve, és egyszer találtak csak be, amikor még kicsi voltam, egy nagypapa korú emberke akart megismerkedni velem.
Én lehet hogy rosszhiszemű vagyok de én ezt nem hiszem el. Biztos vagyok benne hogy a facebook fiókod is telis tele van kéretlen üzenetekkel meg ismerősnek jelöléssel.
Volt egy nő ismerősöm is aki ezeket meg tudta nekem erősíteni, még azt is megengedte hogy megnézzem és dugig volt üzenetekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!