Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy érjem el, hogy rákérdezze...

Hogy érjem el, hogy rákérdezzenek mennyibe került az új órám?

Figyelt kérdés
Vettem egy 850 ezres órát de nem akarok feltűnően felvágni vele hogy mennyi volt. Vagyis úgy nem h “vettem már egy órát 850 volt” Kicsit finomabban pl. “nem volt olcsó de akartam már egy komolyabb órát” és akkor erre már sokan rákérdeznek majd sztem h mennyi volt? Egyéb ötletek?
ápr. 20. 05:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert csak a primitív vidéki sznoboknak lényeg, hogy mutogassák mennyibe kerül valami. Ne akard lejáratni magadat. Értelmes embereknél ezt előadod, nem fognak egy szót se szólni, de hogy többet rá sem fognak neked érni az tuti.
ápr. 20. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:
20%
#20 a viktoriánus korban sminkelték is magukat a férfiak. Ettől még a 21. században nem lesz férfias ha valaki kifesti a szemét, vagy rizsporozza az arcát hogy fehérebb legyen. Nem értem mit akarsz bizonyítani ezekkel a cikkekkel.
ápr. 20. 09:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálam akarna valaki menőzni a giccses szarjával,nekem az Üvegtigris ugrana be,mikor a fickó a divatbemutatón a szovjet Raketta órával villogot...
ápr. 20. 09:27
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

Dúdold ezt a dalt:

A pénzemet én máma mind megmutatom.

Az órámat az órámat villogtatom!

Minden gubát bankomból én kiveszek, ó,

Karomon a vagyonom.

Mától tehát sírjon a mutató.

A pénzemet én máma mind megmutatom,

Az órámat az órámat villogtatom!

ápr. 20. 09:49
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Hogy jutottunk el az ékszerektől a sminkig? Na, itt látszik, hogy már csak próbálkozgatsz valamit írni, fogást találni, de ezzel csak egyre lejjebb süllyedsz. A férfi ékszerek a mai napig divatok. A sminkelés pedig más kategória.

Lehet, hogy a te körödben ciki egy nyaklánc, ez van. De attól még nincs igazad.

ápr. 20. 10:43
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Kb mindenki le💩ja. Nem értünk az órához és nem is értjük ezt az óra hájpot, ami most megy a neten.
ápr. 20. 11:51
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
ápr. 20. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!