Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rakerdezzek valamikor hogy...

Rakerdezzek valamikor hogy minden okes vagy merges-e ram?

Figyelt kérdés
Egy baratomrol van szo, akivel egy eve eleg kozel allunk egymashoz. Mindig csomot beszeltunk, most amikor rajottem hogy mar tobb mint egy hete nem beszeltunk, gondoltam rairok... Rairtam este 6 korul, es csomoszor volt elerheto, de nem valaszol... Tudom, ez ugymond normalis, de mi mindig nagyon gyorsan szoktunk valaszolni egymasnak... Tehat nagyon furcsallom, hogy igy ignoral... Ha egy olyan emberrol lenne szo akivel nem ismerjuk ennyire egymast elfogadnam, de nala aztan total nem ertem hogy miert nem kepes most valaszolni.. Ti is rakerdeznetek hogy minden okes-e? Azon gondolkoztam, hogy ha egy napon belul nem valaszol vagy megkerdezem hogy merges-e ram vagy egyszeruen felhivom.. 23L
2023. ápr. 13. 05:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha 1-2 napon belül nem válaszol mindenképp kérdezz rá, hogy minden rendben van-e. Azt viszont ne, hogy mérges-e, ha nem adtál okot arra hogy mérges legyen.
2023. ápr. 13. 06:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Sok lenne egy nap mulva felhivni?
2023. ápr. 13. 07:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem kerdezek ra, hogy merges-e. De tenyleg nem ertem az okat mert egy evig szerintem sosem tortent ilyen... Ha nem er ra akkor is azert par ora utan valaszol valamit...
2023. ápr. 13. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha mondjuk egy hetet vársz inkább, mert így könnyen áteshetsz a ló túloldalára, azt fogja hinni, hogy egy türelmetlen alak vagy.
2023. ápr. 13. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
De egy kozeli embernel turelmetlen is vagyok
2023. ápr. 13. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:

tegyük fel, hogy te ignorálsz valaki valamiért...okod van rá...

vajon mit tanit ez a helyzet neked?

hogyan érzed magad?

- szarul - szükölsz- stb...

ha egy aranyhal varászütésre megváltoztatná az állapotodat

mit kérnél töle?

2023. ápr. 13. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!