Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek rákérdezzek?

Szerintetek rákérdezzek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel aki egyben a csoporttársam is, összevesztünk a nyár elején. Egész nyáron nem kerestük egymást, utoljára én próbáltam vele felvenni a kapcsolatot de nem írt rá vissza. Sulikezdés lesz holnap, és mivel egy helyről származunk ezért volt, h egyikünk kocsival ment és a másik ment vele. Most mivel nem is beszélünk ezért nem is tudom, h ő is tömegközlekedéssel megy -e vagy kocsival. Kérdezzek rá esetleg? Mondjuk nem szívesen kéredszkednék be hozzá ha csak őnnem szól... Vagy nyugodtan kérdezzek rá? Szerintetek?
2017. szept. 4. 12:28
 1/6 anonim válasza:
Szerintem akkor volna jó rákérdezni, ha Te mennél autóval, hogy elvigyelek? Így gázabb. Nem akarsz mégis inkább kocsival menni? 😀 A békülést meg jobb szerintem személyesen...
2017. szept. 4. 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csakhogy mivel barátnők vagyunk/voltunk gondolram hátha rálehet :D Sajnos nem lesz kéznél a kocsi, úgyhogy maradok a tömegkölekedésnél 😅
2017. szept. 4. 13:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó, h most lusta vagyok buszozni/vonatozni, hanem csakhogy illik-e ilyet megkérdezni... :) de én is úgy gondoltam h nem
2017. szept. 4. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem próbàld meg személyesen .Bár ha te kezdeményeztél és ő nem vàlaszolt akkor sztem vàrd meg míg ő keres .Sok sikert.
2017. szept. 4. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem égetném magam. Esetleg személyesen majd, meg lehet próbálni újra kezdeményezni. Az, hogy nem írt vissza egyértelművé teszi, hogy nem (volt) kíváncsi rád. Ilyenkor várok, hogy másik kezdeményezzen, vagy egyszerűen vége.
2017. szept. 4. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen, én is így vagyok, h nem égetném magamat azzal, h azt sugallom neki, h rá lennék szorulva 😊
2017. szept. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!