Rákérdezzek a holnapra vagy pofátlanság?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm felhívott kedden, hogy nincs e kedvem pénteken elmenni vele maszekba fűvet kaszálni. Azt mondta ma felhív hogy pénteken mikor jön értem kocsival. Még nem hívott.
Most nem tudom megyünk e vagy sem. Felhívjam őt holnap reggel hogy most mi lesz vagy ez pofátlanság?
2022. jún. 2. 18:01
2/7 anonim válasza:
Miért volna pofátlanság?Ha nem mentek akkor szólhatna és akkor más dolgod is volna gondolom.Az se volna pofátlanság ha estig nem hív hogy írsz neki egy sms-t amiben megkérdezed mi lesz akkor holnap?
Ilyen egyszerű.
3/7 anonim válasza:
Még msot is fölhívhatod, nincs késő.
4/7 anonim válasza:
Egész nyugodtan már most is felhivhatod! Csak hogy tudd tervezni a holnapi napodat előre.
5/7 anonim válasza:
Nem pofátlanság. Hívd nyugodtan akár ma is. Csak tudnod kéne hogy tervezd a holnapi napod.
6/7 anonim válasza:
Ő a pofátlan, hogy b.szik szólni.
7/7 anonim válasza:
Nyugi, nekem is volt hasonló, egyik szombatra megbeszéltük, hogy találkozunk egy kávéra és mondta, hogy azon a héten jelentkezik. Pénteken (1 nappal a találka előtt) írtam, hogy nem szeretném sürgetni és ne haragudjon, de szeretném én is megszervezni a hétvége többi részét. Bocsánatot kért és megírta mikor alkalmas neki. Semmi ciki nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!