Hogy érjem el, hogy rákérdezzenek mennyibe került az új órám?
Én ennyiből tavaly Dominikán nyaraltam egy hetet. A költőpénzt és az egy hajókirándulást nem számoltam bele. Szerintem én jártam jobban. 😉 Az élmény örökre megmarad, a tárgyi dolgok meg egy idő után mennek a kukába.
Én egyébként azt se tudom, hogy milyen óramárkák vannak. Az emberek többsége nem órásmester, hogy ismerje az órákat és értéküket. Ott a telefon, az is mutatja, hogy mennyi az idő.
Csináltass magadnak egy pólót---Amin ez a felirat van:
-Fasza órám van!Kérdezzétek már meg,hogy mennyibe került!!!
#6 az óra a férfi egyetlen ékszere a karikagyűrűn kívül. Nem az idő mutatása az egyetlen "feladata". Fontos kiegészítő is. Én például el sem tudnám képzelni hogy öltönyt veszek fel egy komoly óra nélkül. Ugyan úgy alap kiegészítője az öltözetnek mint a zokni vagy a nadrág.
Kérdező: ennyi erővel az árcimkét is rajta hagyhattad volna. Senkit nem fog érdekelni mennyibe került az órád. Én szeretem a szép órákat, lehet hogy megdicsérném, de a legtöbb embert nem érdekli. Ha meg csak azért vetted hogy felvágj vele, az szerintem gáz és pont az ellenkezőjét éred el vele mint amit akarsz. Nincs annál szánalmasabb mikor valaki az értéktárgyaival akar villogni, mert akinek valóban van pénze, annak természetes hogy drága órája van, nem akarja szétkürtölni hogy ő milyen gazdag hogy megengedheti magának. Tipikus újgazdag mentalitás ami nagyon nem menő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!