Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha meglátjátok hogy eggyel...

Ha meglátjátok hogy eggyel kevesebb lett a facebook ismerőseitek száma, ti is azonnal nekiestek hogy kikutassátok hogy ki tűnt el?

Figyelt kérdés
Ez ugyanis elég sunyi húzás, és nem árt tudni róla hogy kik azok az ismerőseid akik élőben is bármikor elárulhatnak és hátbaszúrhatnak téged.

márc. 12. 00:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen helyzetem, de lemondtam róla, mert rájöttem, hogy mivel én sem teszek meg mindent a kapcsolattartásért, így nincs min csodálkoznom.
márc. 12. 18:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy az ismerősök száma utoljára gimis koromban érdekelt, annak is az elején, azóta viszont kinőttem belőle.

Nem gondolnám sunyi húzásnak, ha valaki törölne engem, valószínűleg fel sem tűnne, hogy kisebb szám van a nevem mellett.

márc. 12. 22:32
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány FB ismerősöm van, és nem is szoktam nézegetni. :D Aki fontos azzal tartom a kapcsolatot, ismeretségtől függően chaten vagy telón vagy személyesen, akivel meg nem tartom, az meg pont nem érdekel, hogy ismerősöm-e még vagy sem.
márc. 13. 00:54
 24/26 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Ha hosszú időn át nem beszéltek egymással face-n vagy egyéb módon nincs kapcsolat közötettek akkor érthető ha töröl mint ismerőst. Annak nincs értelme hogy semmi kapcsolat nincs csak ismerős legyen. Az ilyen kapcsolat nélkűli, nem olyan fontos ismerősőket, én is szoktam törölni. Semmi hátsó szándékom nincs a törölt személyel kapcsolatba. Minnek legyen az ismerősőm ha semmi kapcsolatom nincs vele???
márc. 13. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, egészségére. Van olyan kolléganőm, akinek azt mondtam egy sunyiskodása után, hogy lehetett volna őszinte. Erre fogta és törölt az ismerősei közül FB-n. Szerintem inkább ez a totál óvoda.
márc. 14. 01:30
 26/26 anonim ***** válasza:
50%
Ez egyértelmű jelzés, hogy a jövőben sem lesz őszinte. Örülj neki, hogy kiderült.
márc. 14. 08:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!