Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha meglátjátok hogy eggyel...

Ha meglátjátok hogy eggyel kevesebb lett a facebook ismerőseitek száma, ti is azonnal nekiestek hogy kikutassátok hogy ki tűnt el?

Figyelt kérdés
Ez ugyanis elég sunyi húzás, és nem árt tudni róla hogy kik azok az ismerőseid akik élőben is bármikor elárulhatnak és hátbaszúrhatnak téged.

márc. 12. 00:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
Csak a volt szerelmemet ellenőrzöm le. Ha ő kitörölne, az rosszul esne.
márc. 12. 00:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen őszintén fogalmam sincs hány ismerősöm van, annyit tudok, hogy 100 alatt, szóval nem tűnik fel ha valaki töröl

(régen próbáltam 50 alatt tartani, de ahogy közösségbe kerültek a gyerekeim sajnos muszáj volt beengednem pár embert 😒)

márc. 12. 02:13
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem, azt se tudom mennyi van most, nem szoktam nézegetni. Azt venném max észre, ha olyan törölne le, akivel rendszeresen beszélünk, a többi ember nem nagyon érdekel.
márc. 12. 03:03
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én már töröltem családi ismerőst is a folyamatos posztolgatásai miatt. Komolyan ki a fene kíváncsi napi 5 motivációs gőzölgő kávés izére, meg 25 képre a gyerekéről 20 szögből lefotózva? Nem szarakodok én kikövetésekkel, törlés és csá.
márc. 12. 03:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudom, hány ismerősöm van, fel se tűnne, ha egy eltűnne.
márc. 12. 05:38
 16/26 anonim ***** válasza:
Sose nézegetem az ismerősszámomat, nem szortírozom az ismerőseimet és a megosztott tartalmaimat sem nagyon kozmetikázom.
márc. 12. 07:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Volt amikor nekiestem kutatni a tevekenységek kozt hogy kiket vettem fel anno es azokbol ki hianyzik.

De mindig rájövök arra hogy ja en szelektáltam töröltem ismiket csak elfelejtettem.

Azota nem nézem inaktiv a facem. Csak zavar hogy akiket letiltok messengeren a facen azok nem lesznek tiltva igy alig merek felmenni a face-re. Mert kb azzal kéne kezdenem hogy akiket evek alatt letiltottam messengeren mindet keresgetni kell es facen is tiltani..

márc. 12. 07:47
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
A frászbúk néha magától is töröl kapcsolatot.
márc. 12. 08:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Észre se veszem, mert nem tartom számon. Ha meg véletlenül észreveszem, akkor sem érdekel, nem nézek utána.
márc. 12. 13:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem. Leszarom. Pl volt aki gondolt egyet és letiltott 10 év ismerettség után. Ebből 6 évig amolyan haverok is voltunk. Nem érdekelt, ha ennyit jelentettem neki akkor kapja be. Kb 2 év múlva ismerősnek jelölt, de visszautasítottam. Vette az adást, mert szerencsére nem próbálkozott újra.
márc. 12. 16:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!