Több is van a már leírtak között, vagy pl. "És ennek is van szavazati joga"
márc. 10. 23:14
22/42 anonim válasza:
WTF, LOL, BTW, meg az összes ilyen angolkodó hányás.
márc. 11. 03:19
23/42 anonim válasza:
-Magyar.
-Magyarország.
-Hazaszeretet.
márc. 11. 05:50
24/42 anonim válasza:
Nem gyere be,kvázi,kiscsákó...van egy pár.Férfiként azt tartom gáznak mikor egy férfi minden nőnek ugyanazt a sablon szrt mondja "Mi van veled kicsi lány?" "Drága cicabogár" meg ilyen fszságok.
Mondások közül az "Áll,mint Katiba' a gyerek" "Te aztán tudsz élni" "Neked csak megszületni volt nehéz"
márc. 11. 06:28
25/42 anonim válasza:
"büdös a munka" , "pocaklakó", "énidő" , "gyerekkel vagyok!!!"
márc. 11. 08:46
26/42 anonim válasza:
-Falra.
-Màszol.
-Mik.
-Gyakori.
márc. 11. 08:47
27/42 anonim válasza:
Amíg az én kenyeremet eszed.. Maximalizmus. Dolgozz keményen! Ki korán kel, aranyat lel. Munkaalkoholista. Pocaklakó. Babaprojekt. Mi a stájsz? Meg az idióta átvett angol kifejezések is zavarnak.. Pl a ghostingol. Vagy social média... Bázeg!!! KÖZÖSSÉGI MÉDIA A NEVE!!!!! Amikor valaki angolul akar beszélni, de nem tud. Es ezzel akar felvágni. Pedig van szép rendes magyar nyelvünk..
márc. 11. 08:54
28/42 anonim válasza:
27# Meg még az "ő crushom" - tól tudok nagyon kiborulni.
márc. 11. 08:58
29/42 anonim válasza:
Ami nem öl meg, az megerősít. (Fel is tetoválják.XD)
Isten velem,ki ellenem.
Amikor anyázzák apázzák egymást a házastársak. Konkrétan olvastam ilyet: "Szexiztünk kicsit apával.. " kb hányinger
Meg amikor a gyereket így hívják… 532 hónapos babó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!