Aprólékosság, az utolsó mag-ig képes vagyok mindent lebontani, ha valamit ki akarok deríteni és utána megyek.
Nem bírom a becstelenséget, csalást,aljasságot, hazugságot. Ki nem állhatom, és hangot is adok neki.
A kritikáimat gyakran félreértik, mivel nem gondolják végig. Mert ha végig gondolnék, és a gondolatvezetést végig vinnék, eljutnának a sikerre/sikerhez. Ami tőlem telhető-mint idegen-azt meglépem a segítségbe, és lépek tovább. Rám meg fujtatnak, mert a hibákat az emberek nem szeretik észre venni, és szeretik a szőnyeg alá söpörni, mint ha nem is tettek volna semmit. Ez már az ő bajuk.
Ami a legnagyobb baj, hogy ha rájövök, hogy valaki hazudik, nem tud megállni előttem az illető többet. Nem tudok már neki bizalmat szavazni.
Ami másoknak legidegesítőbb bennem, hogy mindenbe bele tudom látni, hogy másnak kellemetlenséget okozok/nevetség tárgyává leszek azzal, amit teszek. Tehát akaratlanul mindig attól tartok, hogy felhívom magamra a figyelmet olyan helyzetekben, amikor ezt nem szeretném - és ugye ezért sok programból visszatáncolok, gyakran zavarba jövök, ilyesmik.
Ami saját magamat legjobban felidegesíti, hogy nagyon ügyetlen vagyok és ez a testmagasságommal együtt sok kellemetlen helyzetet szül :D
*én csak annak örülök ha tovább tud haladni és jobb lehetősége lesz.
Igy lett egy reklámtábla helyből évekre bevétele/profitja valakinek. Valakinek, aki minden nap arra járt és nem vette észre, én észre vettem szóltam-meglépte-és évekre való bevétele lett belőle. Amiből én soha egyetlen fillér hasznot sem kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!