Fiúk! Mik a legidegesítőbb tulajdonságok, szokások számotokra egy nőnél? És milyen tulajdonságokkal rendelkezik számotokra egy "tökéletes" nő?
Nekem a hiszti.
+
- Mi baj van, Kicsim?
- Semmi!
- De látom, hogy valami bánt!
- Tudnod kéne!
- ... ok.
Ismerős? :)
Az über alles a szelfizés. Minél idősebben, annál durvábban irritáló. Élből No.1, de huszon- meg harmincakárhányévesen???
Aztán a bénázás (mindenfélékkel, legtöbbször az autóval), főleg ha ráfogja, hogy azért, mert ő nő. Kényelmes álláspont, de sajnos nagyon kilóg a lóláb. És nincsenek tudatában, nem értem.
A "fodrász-akcentus": dalolva kényeskedő, elnyújtva (már-már gúnyosan) hangsúlyozós, túlérzett (ejtsd: túljátszott) modorosság, tapintható érdektelenséggel és érzelmi sivársággal a háttérben. Ha sokkal ritkább lenne, talán csak legyintenék rá, de így???
Biztos van még pár, de ezekkel tényleg bármikor ki lehet zavarni a világból. Rendesen katatón leszek, és hiába tudom, hogy csak nézek, nem tehetek semmit.
A tökéletes nő olyan egyszerű, mint én, vagy mint bármelyik hároméves (én is tőlük lesek, meg persze egy-két saját, belső nézetes emléktöredék azokból az időkből elég nagy segítség). Kimutatja az érzelmeit, de nem lesz dráma sose, és képes volt végigküzdeni magát a matekon legalább 12 éven át, amitől a problémamegoldó képessége használható, vagy mivel nő, valószínűleg még jobb: alkotó. Nem veszi igazán komolyan magát (sose, és még ha bosszant akár engem is, akkor is jobb, mintha csak egyszer is a túlzott komolyság csapdájába esne). Együttérző és együttműködő. Fejlődésre sarkall. Enyhén gonosz, de az alaptermészetének semmi köze a gonoszhoz (nem szívből gonosz, amikor nyír kicsikét). Főz úgy, mint én (Mármint nagyjából. Úgy értem: majdnem). A gyerekek szeretik. Csendesebb estéken hajlamos elfilózgatni a jó öreg létezésről, meg az emberről úgy általában, esetleg a tudatról, valamiféle egyetemes tervet vagy rendet keresgélve... A többi már igazán fakultatív, bizonyos fokú bolondság nyilván előny.
Ha nem őszinte, álarcot húz magára, előttem jópofizik, de amúgy más a véleménye rólam. Ha nem képes megbocsátani, sz..rságok miatt cibálja magát.
Nyilván ezek ellentéteit díjazom.
Azt meg, hogy ki a tökéletes nő, arra az a válasz, hogy az, akibe beleszeretek. Nincs recept, ha megfog benne valami, akkor mindenét imádni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!