Nikolett nevű ismerőseiteket, rokonaitokat milyen tulajdonságokkal jellemeznétek?
A kedves kerdezo ezt a privat uzenetet kuldte nekem. Privatul akar kioktatni a helyesirasra. Csak eppen nem vette eszre a kis okos, hogy nincsenek ekezetek a valaszomba.
Szoval vegul is nem nagy velemennyel lehetek a Nikolettekrol, nem?
Mindenaron be akarja magyarazni nekem, hogy egy tulajdonsag az adott nevtol fugg. Jaj, istenem, kis tini.
Uzenet itt:
"DE! Egyébként a "mulik" hosszú Ú.Ha már nem tudsz a kérdésre válaszolni legalább írjál normálisan!;)"
Na a kis kerdezo, aki happy sheep-nek (Boldog Birka?) vallja magat, felhasznalo neve ugyanis ez, megint privizett. Itt van: Semmi pozitiv.
"És mi van akkor ha ki teszek egy számodra hülye kérdést kíváncsiságból?Összedõl a világ,vagy miafasz van??Ez ennyire fáj neked?? Ne válaszolj rá,ENNYI ! ! Lehet,hogy nincs sok pozitív vélemény,de õk legalább normálisan tudnak rá válaszolni.Ja nem bocs mert hülye kérdésre hülye válasz,igaz?
Ná légyén tóvábbi szép nápód! :)"
Megjegyzem, elso valaszolo voltam, sehol nem irtam, hogy szerintem hule kerdes. Kis tini nagyon feldolgozta magat.
Nyugodtan írd ki az összes PRIVÁT válaszomat egyeske,úgy is töröltetem az összeset.
Ha szerinted ez a kérdés nem hule akkor miért nem tudsz rá válaszolni? Ez nekem nagyon magas. És honnan veszed egyáltalán,hogy tini vagyok? Csak a tinik szoktak káromkodni vagy csak õk szoktak hinni az ilyen dolgokban??Maradj má'! Mondtam már ha nem tudsz a KÉRDÉSRE válaszolni vagy hidegen hagy a téma,ne válaszolj! (Istenem..miért vannak ilyen nehéz felfogású emberek..?) Nem értem..miért bûn az ha az emberek kitesznek valami olyan kérdést ami mások számára nem elfogadott vagy éppen SZERINTÜK nincs értelme? Magyarázza már el valaki! De ne te egyeske!Belõled már elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!