Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni egy flegma...

Mit lehet csinálni egy flegma emberrel? Aki utál, pedig nem is ismer?

Figyelt kérdés

Osztálytársam az a tipikus "ne szólj hozzám! Hozzám szól! Isteneeem! ahhh! -.-'"

És nem is tenném, de volt mikor beültettek egymás mellé, hogy csináljuk a feladatot együtt, és akkor ugye nem csináltam, mert tudom, hogy nem lehet hozzá szólni, mert flegma folyton.

És oda jött a tanár, hogy miért nem csináljuk, és erre beköpött engem! "De meg se szólal! Hogy csináljam már, ha knssol?!"

Uh de ideges lettem rá!

Mit lehet egy ilyennel csinálni?

Nem engem utál, mindenkivel flegmázik.

2013. dec. 25. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A tanár is ember. Ha megmondtad volna, hogy nem a legjobb kapcsolatban vagytok egymással, talán megértette volna.
2013. dec. 25. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Le kell sz*rni az ilyet. Ha közös feladatot kaptok akkor viszont szólj hozzá, a szükséges dolgokat beszéld meg vele és ennyi. Ha te csinálnád vele a feladatot de ő flegmázik akkor ő lesz a hibás nem pedig te és ennyi.
2013. dec. 25. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hagyd beken. O is azt akarja, neked is jobb ha elkerulod.

Ha megint egyutt kell dolgoznotok akkor te kezdemenyezd a beszelgetest, ha erre bunkozik hogy hjajj ne ezt csinald miert nem azt csinalod blablabla akkor mondd azt neki hogy akkor csinald meg magad.

Vagy a tanarnak szolj hogy nem lehet vele dolgozni mert csak flegmaskodik es beszologat, mindig mast hibaztat.

2013. dec. 25. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Küld el a halál faszára az ilyen nyomorékot
2013. dec. 25. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
En leszarnam es megcsinalnam egyedul es a nevet csak az enyemet iranam ra
2013. dec. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!