Csajok. Ha egy srác nem veszi a lapot, miért kell utána bunkó módon viselkedni vele?
Például azért nem veszi, mert van barátnője, vagy bejön általában a csajoknak, vagy éppenséggel fáradt.
Ha meg nem rajongja körbe azt a lányt, aki kiszemelte, Isten irgalmazz neki. Keresztbe lesz téve neki mindenhol.
Vagyis a történet: rendszeresen járok egy postára, eleinte még kedves, jófej volt a csaj a pultnál, én meg sokat járok oda, ma meg már szinte nem is akart kiszolgálni. Flegma volt, nem akarta adni azt, amiről láttam, hogy ott van mögötte, egyszóval bunkó volt.
Nekem meg fontos a munkám miatt, már azon gondolkodom, hogy szólok a postavezetőnek.
aha, akkor az elméleted szerint, minden nővel össze kellene jönni, aki már vigyorog, mint a vadalma?
Azért, mert nem akarok tőle semmit, nem hinném, hogy nem lennék férfi...
Bár ezen elmélet szerint inkább vagyok akkor h..lyegyerek, mint egy olcsó ri..nc. Gondolom rád az utóbbi jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!