Miért flegmáznak azok a fiatalok, akik kapucniban mászkálnak, zsebre dugott kézzel? Ezek a "trógerek"!
Mind az ilyen kapucni a fején éjjel-nappal esőben napsütésben, zsebre dugott kézzel mászkálós fiatal akit láttam, mind bunkó volt. Előre vágott az embereknél a buszon, ha valaki meg lőkte, elkezdett ott pofázni, meg káromkodni.
Osztálytársam is volt ilyen. Mindenkit semmibe vett aki nem "spanja" volt, a tanároknak vissza szólt, flegmázott.
Miért ilyen bunkók ezek az "utcai trógerek"?
A kapucnit meg minek rohasztják a fejükön?
Ja, de mondjuk 100 emberből 1 ilyen tróger, és a 99 az rendesen viselkedik másokkal, köztük velem is! Nem löknek félre, nem vágnak be elém a buszon, meg ilyesmi!
Akkor azoknak mi a kamaszkoruk? :P
leírta, hogy azokról beszél akik dög melegben is kapucniban, zsebre tett kézzel mászkálnak
amúgy szerintem az öltözködésnek van ehhez a legkevesebb köze
én már szinte az összes stílusirányzatból találkoztam bunkó, pofátlan emberekkel, hozzáteszem én is ezt a korosztályt képviselem (19 éves vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!