Mi a 3 legidegesítőbb, legzavaróbb férfi tulajdonság, olyan ami miatt biztosan nem kezdenél valakivel párkapcsolatot?
Számomra:
- nem foglalkozik saját testi és lelki egészségmegőrzésével
- élet és döntésképtelen
- értelmi és érzelmi intelligenciája a béka se..gge alatt van
plusz 1: - óriáscsecsemő
-Félénkség, szociális fóbia, jellemtelenség
-Abnormális és a partner számára fájdalmas szexuális vágyak, erotikamánia, hagyományos szexet unalmasnak tartja és nem elég neki
-Beleszarás a saját életébe és a párkapcsolatába, sodródás az árral
- érzelmi sivárság
- hazudozás
- felszínesség
- anyuci pici fia
- szelektív udvariasság (sokszor tapasztalom, hogy ha csinos ruhában vagyok akkor előreengednek a férfiak, farmer-pólóban meg nem... szerintem nem ettől kellene függnie)
- hímsovinizmus és komplexusok (pl. nem kereshetek többet nála, az én dolgom a házimunka, stb.)
+1: túlzásba vitt karrierizmus
Nyilván van még egy csomó, pl. hazudozás, titkolózás és hasonlók, de igyekeztem 3 olyat választani amit jellemzően inkább férfiaknál tapasztalok, nőknél kevésbé.
(Mégmielőtt: nem, természetesen nem minden férfira igaz amit írtam, és igen, természetesen léteznek nők akikre igaz, de többnyire azért szerintem inkább férfiak hajlamosak ezekre.)
Alpari humor
A többit előttem írták
-Szexizmus
-toxikus férfiasság
-0 empátia
Az anyját, haverjait helyezi mindenki fölé.
Perverz,durva fétisei vannak.
Fogalmazzunk úgy, hogy ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfiakkal nem akarok kapcsolatot:
- agresszivitás
- anyu pici fia (de más se legyen nála istem pozícióban, én meg huszadrangú)
- hazug jellem
ez a top 3... de ha még lehet többet is mondani:
- hűtlen
- nem szeret, csak lyuknak jó vagyok
- bunkó
- buta, tájékozatlan, műveletlen, olvasatlan, kulturálatlan
- rosszindulatú, kárörvendő, gonosz
- motiválatlan, szobanövény szinten vegetáló, tespedős, semmi hobbija, élete, életcélja
- hímsoviniszta, rasszista, homofób
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!