Mi a legidegesítőbb a lakhelyeddel kapcsolatban?
A bunkók, akik éjjel 2-kor a Hungária körúton versenyeznek saját magukkal :(
Gyakran felébredek rá, olyankor mindig utánuk küldök egy "fordulj fel" kívánságot...
Nem "aesthetic pleasing", én meg nagyon az vagyok:D
Hogy minden illik mindenhez, nincsenek indokolatlan bútorok, tárgyak stb. A hálószoba üres volt, szóval az ilyen is lett, de a nappali az borzalmas (számomra).
Az egész környéken póráz nélkül sétáltatnak lóbaxó nagy dög kutyákat. Minden tele van szaratva, nem lehet békében kiülni sehova, mert mindig jön egy dög, 6 méterrel nyargalva a gazdája előtt... A f*szom kivan már ezzel az egésszel. A saját kutyámat is féltem tőlük.
(III. kerület)
Kb. az, hogy a lakóhelyemen semmi nem történik, unalmas, semmi extra dolog nincs, és a polgármester is kissé dilettáns.
(Hajdú Bihar megye, kisváros)
Szomszédok és maga, a környék.
A társasház, amiben lakunk, túlzás nélkül 2 kocsma közt van és 150 méterre van tőlünk egy felkapott étterem, ami pénteken és szombaton éjjel szórakozóhellyé válik. Kisebb városról van szó, ráadásul pár éve teljesen nyugodt egy környék volt.
A szomszédokkal pedig nem a legkönnyebb együtt élni. Éjjel is hupogó, hangosan trappoló felsőszomszéd, aki miatt mozog a csillár, királytévét maxon hallgató, agresszív nyugdíjas, meg az egyik néni öntörvényű unokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!