Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legidegesítőbb szomszéd?

Melyik a legidegesítőbb szomszéd?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 21:09
A kérdező szavazást indított:
A fölötted lévő hangosan trappoló
A hangosan bulizó ivó/drogozó
A kisgyerekes, aki kiengedi a csemetéjét a folyosóra üvölteni, szaladgálni
Az ordítózó, folyton veszekedő
A kukucskáló, leselkedő
A hangosan szexelő
Egyéb, kommentben megírom
79 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Ennyire unatkozol facebook nélkül? 😀
2021. okt. 4. 21:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kozul en mind utalom😂
2021. okt. 4. 21:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik.
2021. okt. 4. 21:19
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

A szexelő nem zavar, egész nap csak nem fogja nyomni.

Az üvöltő gyerek, az este fúró szomszéd, a titkosügynök néni, meg az ugató korcs, na azok zavarnak.

2021. okt. 4. 21:19
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Én a leselkedőt helyretettem. Jöttek haverek és megkerdeztem maguk jöttek drogért basni? Azóta nem csinàlja.
2021. okt. 4. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Az ember otthoni nyugalmát zavaró.
2021. okt. 4. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki egész nap fúr-farag, ha kertes házról van szó.

Lakásban találkoztam leszbikus párral, az egyik lány teljesen ideggyenge volt, folyton üvöltözött, féltékenységi rohamai voltak és dőlt belőlük a fűszag.

De olyan szomszéd is volt, aki minden héten legalább egyszer az ajtónk előtt hagyott valami levelet, vagy átjött, hogy este már ne zajongjunk, mert hallja alulról a lépkedést, amikor éjjel kimegyünk wc-re. Kioktatott, hogy gumitalpú papucsot kellene viselnünk.

Ja, meg egy néni parkolókat festett fel az autóknak. Ami tök jó, hasznos, de beszámozta őket, és fel volt háborodva, ha nem a saját helyünkre álltunk, vagy ha elfoglaltuk az ő helyét (neki nem is volt kocsija, nem is látogatta senki).

2021. okt. 4. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A hangja a kisgyerekeknek a legidegesítőbb, viszont ők jó esetben legalább nappal nyomják. A bulizók viszont alvás időben, emiatt őket választom. De a trappolók sem semmik.
2021. okt. 4. 21:35
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

#4, hogy te mekkorát tévedsz.

:D

Laktam Bp 7. kerületi, körfolyosós bérházban, földszinten.

Az elsőn, vagy a másodikon volt egy párocska, akik ha otthon voltak, szinte egész nap dugtak. A nő ordítva-sikítva, a pasi ordítva élvezett el. Persze aktus közben is ilyen visítások-sikítások, stb. voltak.

Az egyéni csúcsuk egy nap 6 menet volt, visítással, "jaj most nyomlak tele" illetve "verd belém az összeset" fonémákkal.

Szerencsétlen szomszédja ezt a porszívó hangos, és többszöri üzemeltetésével próbálta elfedni, kevés sikerrel.

Így éjszakás műszak után igen érdekes volt az alvás.

Egyszer azért széttrollkodtuk az akkori párommal az ő b*szásukat, direkt mi is olyan hangosan adtuk. Ahogy meghallották, menten elcsendesedtek. :D

2021. okt. 4. 21:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik az.

Most a kedvencem a fölöttem trappolók. Egész nap b..szkodják az ajtókat, folyamatosan erős koppanó hangokat hallok 0-24-ben. Az éjszaka kellős közepén arra kelek, hogy zajonganak.

Plusz mióta felújítottak azóta végképp minden is áthallatszik. Ha a felettem lakó hugyozik akkor konkrétan zárt ajtókon keresztül úgy hallom mintha mellettem csobogtatnának egy vödör vízbe. Elég undorító.

De volt már drogdíler drogos is na az durva volt. Nem is maga a srác, hanem a drogos csaja aki beállított az éjszaka közepén szétcsúszva meg a sok ki nem fizetett "ismerős" akik ott üvöltöztek, meg szétverték a közös tereket a házban.

2021. okt. 4. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!