Mi a legidegesítőbb a lakhelyeddel kapcsolatban?
A mostani lakhelyünkön az utak állapota szörnyű. Ez egy kisebb falu, de a főútnak pl csak az egyik oldalán van járda. Ráférne egy felújítás.
A régi helyen ahol laktunk (az nem falu volt), zömmel este kb 10-11 óra körül jött egy autó nyomta a gázt mint az állat és nem tudom, hogy de ilyen durranó hangot adott ki többször is. Nem értek a kocsikhoz, szóval nem tudom hogy csinálta de nagyon hangos volt.
Hogy nem tudok nyugodtan szellőztetni az alattam lakótól, aki figyelmeztetés nélkül váratlan időpontokban elkezd bagózni az erkélyén.
Sajnos, az előző lakásom esetében is ez volt a legidegesítőbb.
Hát nem durván idegesítő, amikor direkt azért nyitsz ablakot, hogy felfrissítsd a levegőt a lakásodban, és ehelyett az egésznek büdös bagószaga lesz, amitől még fél órás szellőztetéssel is alig tudsz megszabadulni, de ha nincs szerencséd, ez alatt ő vagy egy másik újrakezdi???
- a hangszigetelés elég fos, és mint kiderült, ha egy kicsit táncolok vagy gyorsabban kell elmennem wc-re, már dübörgésnek hallatszik lentről
- a mellettem levő szomszéd... hol kezdjem :D 1. Igénytelen, büdös idős házaspár (jó, már nehezen mozognak, a nő nem is tud kimenni a lakásból, a papi is nehezen... de annak nem kellene korlátoznia abban, hogy nyáron ne egy szál alsónadrágban flangáljon a lépcsőházban); úgy szellőztetnek / hűtenek nyáron, hogy kinyitják a bejárati ajtót és kitesznek oda egy ventilátort, és kellemetlen szag jön ki, 3. A papi mindenbe belekotnyeleskedik, 4. Még egy vén perverz is, akin látom, hogy hogy mér engem végig, amikor elmegyek mellette... nagyon nem tud disztingválni, nekem meg hányingerem van, ha belegondolok... 5. Amikor abban a szobában vagyok, ahol falszomszédok vagyunk, és ők is a részükről abban a szobában, akkor hallom, hogy a papi milyen válogatott alpári szavakkal végzálja a nőt
- egyszer egy alkesz részeg nénit kellett istápolnom 2 emelettel lejjebbről, mert elesett... de hogy mentőt ne hívjak neki, mert nem voltak vele kedvesek (értsd: nem hitték el neki, hogy nem ivott, amikor kilométerekre lehetett érezni a cefreszagot rajta)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!