Milyen konfliktusaitok voltak a szomszédokkal, milyen volt a legidegesítőbb szomszéd?
Én még nem tettem konkrét lépéseket, de tervemben van jól elküldeni az anyjába a fenti szomszédot, aki napi 3x krákog, a torkát köszörüli valami egészen undorító módon. Gyakran a köpetet is hallani, és ez nem időszakos, hanem krónikus. 3 éve élek itt, és 3 éve minden egyes nap ezt csinálja.
Lehet, hogy beteg, de akkor szedjen gyógyszert.
-Figyu légyszi parkolj már máshogy, hogy mi is ide tudjunk állni
-Jajj persze, bocsesz, csak 10 percre álltam meg, már indulok is.
Vagy
[Hétköznap reggel 7 körül]
- Kérlek ne ilyenkor zongorázz
- 5 perc és indulok a suliba amúgyis. De bocsánat, cserébe délután kísérem a te dalodat, segítek gyakorolni, játsszunk együtt.
Vagy
- Nem láttátok a labdánkat?
- De. A múltkor nem pakoltátok el és útban voltak, elraktuk. Mindjárt küldöm Pistikét és visszaadja.
Kb ilyenek. Szerencsére még sosem volt igazán idegesítő/rossz szomszédom.
Pár éve, a lépcsőházbeli szembe szomszéddal volt egy kisebb konfliktus, de az sem volt annyira durva.
Egész nap maximum hangerőn hallgatta a politikai csatornáit, nem túlozva. Reggel 5-kor is ment nála, éjjeli-nappali-hajnali órákban is, és a csukott ablak sem segített ezen semmit, még így is tisztán lehetett érteni minden szót. Sokadik nap után próbáltam vele beszélni, de nem nyitott ajtót. Még párszor átmentem és akkor sikerült megértetni vele a gondot. Hiába voltam tisztelettudó és kértem meg, hogy halkítson, főleg éjjel, nekem támadt a bácsi (szóban persze). Párszor még szóltam neki más alkalmakkal, akkor sem bunkón, ő szidott szépen, de (most kopogtam le újból) az éjjeli bömböltetésről leszokott, és már nappal sem annyira vészes.
(nem vettem magamra a kirohanását, mert másokkal is ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!