Milyen feltételek mellett laknál szívesebben társasházban?
Természetesen a 2.
Sose értettem, miért jó üvöltetni a zenét bele a vakvilágba. :D
Én sosem értettem, hogy az emberek miért nem használnak fejhallgatót, fülhallgatót. Nyilván van társasági összejövetel, az más. De akik egyedül bömböltetik a bármit, azt sosem értettem miért teszik.
Biztos majd megkapom, hogy "jajj hát próbálj már meg egész nap fejhallgatóban lenni" meg iztos edzenek, dolgoznak, főznek és "nem lehet egész nap a gép előtt ülni".
De hát elérhető áron vannak baromi jó zajszűrős-mindenes, vezeték nélküli fejhallgatók.
Én magam simán elvagyok fejhallgatóban, kényelmes.
És hát kizárja a szomszéd zenéjét.
Amúgy fejhallgatóban azt szeretem, hogy kimegyek a budira, konyhába főzni, akkor is hallok mindent rendesen, nem kell felhangosítani, nyitva hagyni az ajtót.
Volt már, hogy zuhanyozni is úgy álltam be amikor nem akartam hajat mosni, csak felfrissíteni magam.
Nekem is vezeték nélküli fejhallgatóm van, ami teljesen kényelmes és praktikus, mert nem kell megállítani a videót, zenét, ha pl. kimegyek mosdóba, és mert közben tudok főzni, pakolászni stb. és másokat sem zavarok vele, emellett olyan hangosan hallgatok mindent, ahogy akarok.
Nekünk volt olyan szomszédunk, aki valami lövöldözős játékkal játszott este nyolctól reggel hatig, és hangfallal hallgatta a játék hangjait... Na, azt nem hagytuk annyiban, mert egyrészt nem létfontosságú dolgot csinált, és nem is értettem, miért olyan fontos max. hangerővel hallgatni az ilyesmit. Mi viszont egész éjjel hallgathattuk, hogy bumm-bummm, bummm-bumm... bumm-bumm.
Ugyanez van a zenével is. A saját lakásában akkor és azt hallgat mindenki, amikor és amit akar, de úgy, hogy nem kényszerít másokat arra, hogy ugyanezt hallgassák. Számomra amúgy elképesztő, hogy ezek az emberek egy kicsit sem gondolnak bele, hogy másokra is tekintettel kéne lenni, főleg éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!