Milyen feltételek mellett laknál szívesebben társasházban?
#9 Nem mellettünk laktál véletlenül? :D
Még régen egyetem alatt volt egy szobatársam.
Albérlet, de még korábban koliban is együtt laktunk.
Na ő mindig azt csinálta, hogy ha nem voltam otthon, akkor kihúzta a fülest és kokszra tolta a hangfalat, vagy filmet nézett, vagy zene ordított, vagy bármi.
Sokszor ha ott voltam is egyszer csak fogta és kib..szta hangosra a HírTV-t vagy éppen a zenét mert csak.
Bár hozzá tenném, ő a fejhallgatóban is olyan baromi hangosan hallgatott bármit, hogy konkrétan ugyanúgy hallottam, mintha hangszóróból jönne. És ha szóltam érte, még ő volt felháborodva hogy "nehogy már zavarjon".
Neki volt szokása egész este játszani. Mondjuk az is öröm volt, mert ez a húzom az egeret megemelem, leb..szom, húzom, megemelem, leb..szom kézmozdulatai voltak meg rohadt hangos kattogás.
Volt még egy velünk lakó srác, az mesélte, hogy a szomszéd őt találta meg amikor én hazamentem hétvégére, hogy nem-e lehetne az esti fegyverropogást kulturáltabb formában űzni, mert próbáltak átkopogni, de senki nem nyitott ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!