Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nem lenne gáz...

Szerintetek nem lenne gáz abban a boltban dolgozni, ami a társasházunk mellett van, és oda jár minden ismerős, és lakó?

Figyelt kérdés
Panel ház mellett van egy üzletlánc üzlete én most kB 1 órányira dolgozok másik kerületben, itt is kihajtják az emberből a szart is, ennél rosszabb az sem lehet, oda jelentkeztem, a bér ugyanannyi, viszont nem utazok 1-1 órát, csak átsétálok kB 50 métert, hamarosan kell kezdenem, a feltételek kB ugyanazok és a munka sem lesz ismeretlen.

2021. nov. 11. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. nov. 11. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Sőt, élvezni fogod az előnyeit.
2021. nov. 11. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember vagy ezek szerint. Miért lenne gáz?

Én 25 km-rel a régi lakóhelyemtől (falu) kaptam munkát, és később a ez a falu és annak környéke lett az ún. területem. Vagyis a saját szülőfalumból elköltözve végül visszatértem oda dolgozni, és újra összefutottam a sok-sok ismerőssel. Örültek nekem :)

Azóta munkát váltottam, és 31 km-re arrébb lett melóm. Nem fogod elhinni, milyen körzetet kaptam. Igen, a régi falucskámat. És ez egy teljesen más munka, egyáltalán nem azt csinálom, mint pár éve.

Úgy látszik az a község nem akar elengedni, hiába költözök bárhova.

Bár utólag már nem is bánom, csak örülök neki. De lottózni lehet hogy érdemes lenne elkezdenem :D

2021. nov. 11. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Ha ugyanaz a meló és neked még közelebb is van, akkor szerintem jobban járnál.

2021. nov. 11. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Személyiségfüggő. Nagyon élvezném, hogy 1 perc alatt beérek a munkahelyre, de nem vállanám, mert nem szeretném a sok hülyét kiszolgálni. Pedig szoktam ezen gondolkodni, mert nálunk is van ilyen közeli üzlet, hogy milyen fasza lehet ha valakinek eladó a szakmája, és ott dolgozik. De csak ez az utazás mentesség tetszik. :))
2021. nov. 11. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, mennyire bízol magadban. Én nem vállaltam, amikor a falumba is lehettem volna boltos. Kezdő voltam és nagyon gátlásos. Ha zavarban voltam sokszor éreztem, hogy a mozgásom mint egy robotnak. Meg gyerekkoromban sokat hallottam a helyi boltban dolgozókról. Volt egy nő akiről nagyon elterjedt, hogy lassú, ügyetlen. Tehát én nem vállaltam a megmérettetést.
2021. nov. 11. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, főleg ha jól is érzed magad.
2021. nov. 13. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Elvállaltad végül, Kérdező?
2021. nov. 14. 00:17
 9/9 A kérdező kommentje:
persze de még felmondási idő alatt vagyok a régi helyen, tegnap is este végeztem 9 után és fél 11 volt mire hazaértem mert már nem volt jó a közlekedés és kb őrültek háza volt. Ha nem jön be mégsem a váltás tovább lépek.
2021. nov. 14. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!