Ugye ismerős az ilyen munkahőse kollégák?
Figyelt kérdés
Aki bármilyen náthásan, esetleg lázasan bejönnek. Közben persze szabadkoznak, hogy mindjárt mennek is haza, de abban a fél órában még lefertőznek szinte mindenkit. És ahogy telnek a napok úgy lesz mindig valaki beteg...2021. jún. 21. 09:48
1/5 anonim válasza:
Sajnos ismerős, de ehhez nem a munka hőse kifejezést, hanem a felelőtlen, buta ember kifejezést szoktam társítani.
2/5 anonim válasza:
Ezek nem munkahose kollegak, hanem altalaban azok, akiknek ho vegen minuszban van a szamlajuk, es allandoan hangoztatjak, hogy kell a peeeenz, o nem megy tappenzre, akkor nem lesz fizujaaaa....
Ja, cserebe en megyek tappenzre, mert en be tudom osztani a fizetesemet normalisan, nem szokott elfogyni, pedig koltok mindenre rendesen, nem vagyok az a kifejezetten sporolos... Szoval ok, nekem belefer a tappenz, legalabb nyugalomban heverem ki a betegseget, na de beteg nyilvan en sem szeretek lenni.
En kotelezove tennem betegseg eseten a tappenzt... (Nalunk szerencsere senki nem nezi rossz szemmel, ha valaki otthon marad betegen.)
3/5 anonim válasza:
Alapvető emberi joga mindenkinek aki beteg s nem erzi jol magát az otthon marad s lábadozik.Erre találták fel a táppénzt. Betegen felvenni a munkát nem munka hősét jelenti hanem az önmagával illetve ha fertőz másokkal szembeni felelőtlenségét jelenti. Maskulonben ha valaki jol dolgozik az nem azt jelenti h betegen jon be. Ha meg szarul keres keressen masik helyet.
5/5 anonim válasza:
Van, aki nem teheti meg, hogy otthon marad. Nekünk sem egyszerű lázasan, betegen dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!