Mennyire furcsa, ha csak látásból ismerek kollégákat és nem közvetlenül, de tudom a nevüket és bejelölöm őket a facebookon?
Bejelölheted, de a problémád nem oldja meg (,, de szeretnék több embert megismerni és").
Engem jelölt be olyan akivel csak köszöntem munkahelyen, visszajelöltem, azóta sem írt ő sem , én sem.. Szerintem nem furcsa maga a jelölés, lesz +1 ismerősöd facebookon, ennyi.
Ha barátkozni szeretnél, hogy legyen kivel kimozdulnod szerintem ez a jelölgetés dolog nem fog segíteni, élőben kéne. Szünetekben menj ki az irodából, próbálj beszélgetni. Sok sikert!
Nalunk eloszor az iwiw terjedt el, es az ujdonsag varazsa volt, meg nem osztottunk meg rajta tartalmakat. Akkor az emberek tobbsege boldogan jelolt be mindenkit, es szamolta, mennyinel tart.
Ma mar ez nagyon megvaltozott. Persze embere valogatja, de szerintem egy irodai kozeg atlagaban mar nem szeretik a tulajdonkeppen nem is ismerosoket gyujtogetni.
Csak akkor tegyed, ha nem frusztral, ha nem jelol valaki vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!