Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen szomszédaid vannak? Mi...

Milyen szomszédaid vannak? Mi zavar a legjobban bennük, melyik a legidegesítőbb szokásuk?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 17:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd papa 84 éves, guruló járókerettel közlekedik, de ahhoz képest úgy bedobta kővel a másik szomszéd (szintén idős) garázsajtaját, hogy lyukat ütött rajta. Múltkor meg kalapácsot lóbált a teraszon. Engem az idegesít benne, hogy néha itt van a rendőrség, meg féltem az autómat (mivel jóban vagyok azzal a szomszéddal, akit az említett Rambo-papa terrorizál, és nem tudom, hogy ezáltal én is válhatok-e célponttá). Garázsom az sajnos nincsen, ezért az utcán kell parkolnom.
2021. jún. 3. 17:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szuper szomszédaink vannak. Bár zenészek, de mi is, szóval nem számít, nem is nagyon hallatszik át, legalábbis nem zavaró. Van, hogy átmegyünk/átjönnek kamarázni. Egyébként korábban is ismertük egymást. Velem/tesóimmal kb egykorú gyerekek, még ovistársak is voltunk velük 10-15 éve, stb. Nincs velük gond.
2021. jún. 3. 17:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Új szomszéd van, az elhunyt eredeti szomszéd házát vették meg. Aranyosak meg minden, de a házhoz egy garázs tartozik, ők meg idecuccoltak 4 kocsival. Összevissza parkolnak, ezzel a többi szomszédot akadályozva és kellően az agyukra menve.
2021. jún. 3. 17:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik szomszédom ha nem makonya részeg, akkor nekem óbégat valamiért, mert valamije beszart.

Ha épp nem óbégat, akkor épp hulla részeg.

A másik szomszéd is pocsolya részeg szokott lenni, viszont ő nő, van két kutyuskája, akik nappal alszanak, éjszaka meg üvöltenek.

2021. jún. 3. 17:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Némelyikük iszonyatosan büdös. Van amelyiktől tömény öregszag jön, hugyszaggal keverve, vannak láncdohányosok, van amelyik büdöseket főz. Idegesítő az is, amelyik naphosszat a kapuban áll és kiváncsiskosik, meg folyton beszélgetne és nem lehet tőle szaaduli.
2021. jún. 3. 20:12
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

A helyi kiskirály az egyik szomszédom. Neki mindent szabad. A kertembe is bejárkált az elején, mikor ide költöztem.

Nálam tartotta nap közben az állatait, leszedte a gyümölcsöket a fáról, stb. A házam elé parkoltak, hogy náluk ne legyen kiállva, sáros. Bíróságosdi volt, azóta eltakarodtak a kertemből, és a ház elől, de szinte havonta elfelejtik hogy be kellene kussolniuk, mert mindig próbálkoznak valamivel.

A másik szomszéd ennek a kiskirálynak a seggnyalója. Egyszer megpróbálták a kiskirályék rávenni hogy megverjenek, hátha kiűznek a házból.

2021. jún. 3. 20:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Felső szomszéd kirázza a szőnyeget az erkélyen, minden kosz nálunk az erkélyen, a kiterített ruhákon landol. pedig van porszívó hallom… szépen szóltunk párszor nem hatott. Legutoljára a férjem ráverte az ajtót és közölte, hogy ha legközelebb meglátja megfogja fogni a szőnyeget és megrántja aztán majd meglátjuk mennyire bír kapaszkodni… azóta nem rázta, de mi vagyunk a parasztok.
2021. jún. 3. 22:42
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Egyik rosszabb, mint a másik. 😬

Az én szomszédaimhoz ezekhez képest kutyafüle. A felső szomszédom dübögve jár, de olyan szinten, hogy folyton beleremeg az egész lakás. Az a mániája, hogy kiáll az erkélyre, és ott köhög/fuldoklik percekig. De ezt kb. fél óránként és éjjelente is. Fantasztikus arra kelni éjjel többször is, hogy úgy köhög, mintha itt állna az ágy végében - még csukott ablaknál is. Továbbá nem telik el úgy hét, hogy ne szedné elő a fúrót és/vagy a kalapàcsot. Nincs 60 nm a lakás, de állandóan felújít (?).. Már a házirendre figyelmeztető papírt is ki kellett rakni miatta többször is, mert nem számított az sem, hogy este 8 van, vagy vasárnap délután.

2021. jún. 4. 06:35
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy nagyváros kertvárosi részén vettünk egy házat, és kellemesen meglepődtem. Az jobb oldali szomszéd áthívott pár hét beszélgetés után minket bográcsozni, vagy jégkrémet enni. A másik szomszéd meg adott egy üveg pezsgőt bemutatkozáskor. Ilyenek is vannak. :)
2021. jún. 4. 09:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
#-es vagyok. Lehet azért ilyen kedvesek, mert egy problémás tulajtól vettük meg a házat, akit gyűlöltek, és kb mi most a megváltó szerepét töltjük be. :D
2021. jún. 4. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!