Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Emberek, akiknél a hűtő a wc...

Emberek, akiknél a hűtő a wc előtt van, titeket is zavar ha kakilás közben a hűtőben kutat a család?

Figyelt kérdés
Engem nagyon, ott kutat a hűtőben és ők meg hallják ahogy pottyantok. Főleg ebédidőben, főzés közben :D Folyton ott járkálnak és nem tudok nyugiban wc-zni.

2021. febr. 7. 12:56
A kérdező szavazást indított:
Persze, nagyon zavaró
Nem zavar
18 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen nem lehet ma már így házat építeni, hogy a wc a konyhába nyílik. Engem is zavarna
2021. febr. 7. 13:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Panellakás. A hűtő nem fér be a konyhába ezért a wc elé fért csak.
2021. febr. 7. 13:05
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Ha egy légtérben van, nagyon zavaró lehet - a hűtőben kutatónak.
2021. febr. 7. 13:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Egy ajtó van köztünk, de azt folyamat fogni kell, mert húgom tönkrevágta az ajtót és mindig kinyílik magától. Zárni pedig nem lehet, anyám kidobta a kulcsot, amikor húgom öngyilkossági kísérletet próbált meg. Szóval még folyamat fogni kell, mint egy idióta az ajtót xd
2021. febr. 7. 13:14
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Na, megint a nyitottajtónál-kakilós trolll...

Hány kérdését törölték már! :))))

2021. febr. 7. 13:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Tessék? Csukott ajtónál kakilok, csak fogni kell. Összekeversz valakivel :)
2021. febr. 7. 13:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Te nem. Attól még igaz, letudom fotózni.
2021. febr. 7. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Kertes házban lakunk, hely van mind a hűtőnek, mind a wc-nek, de erre azt tudom mondani, hogy én pl reggel járok wc-re. Párom indul dolgozni, viszi a lányom suliba, mire én kelek, nincsenek itthon, nem zavar senki. De egyébként sem szoktam nappal járni, mi valahogy mindig reggel járunk.

Egy ajtót pedig nem bonyolult megcsinálni, esetleg zárat cserélni benne. Probléma megoldva.

2021. febr. 7. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:
5%

Iszonyu proli valaszolok vannak. Ismerem ezt a lakast. Meg 69 negyzetmeteren is, amugy meretben meg megfelelo konyhanal ugyanolyan oriasi ablak van, es tenyleg kizarolag ott fer el a huto.

En keptelen lennek. Ha eppen mennem kellene, megkernem a tobbieket, hogy most ne jarkaljanak. Inkabb addig varnek is.

2021. febr. 7. 14:04
 10/16 A kérdező kommentje:

#9 Hiányzik nagyon a kertes ház, ott sokkal jobb volt minden. Anyagiak miatt kényszerültünk egy lyukpanelba. Én meg 21 évesen nem látom maham előtt azt a fizetést a jövőben, amiből megengedhetek magamnak egy kertesházat.

Én meg mindig máskor járok wc-re. Van, hogy reggel, napközben, este, éjszaka, mikor-hogy. Van hogy napokig nem, van hogy egy nap 2-szer, 3-szor, tehát kiszámíthatlan.

Az ajtót tilos itthon megcsináltatni, nehogy újra megtörténjen, ami megtörtént anno.

2021. febr. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!