Emberek, akiknél a hűtő a wc előtt van, titeket is zavar ha kakilás közben a hűtőben kutat a család?
Figyelt kérdés
Engem nagyon, ott kutat a hűtőben és ők meg hallják ahogy pottyantok. Főleg ebédidőben, főzés közben :D Folyton ott járkálnak és nem tudok nyugiban wc-zni.2021. febr. 7. 12:56
11/16 A kérdező kommentje:
#10 Köszönöm, végre valaki aki ismert a helyzetben :) Olyan kis lyuk a konyha, hogy semmi sem férne be. Így van, az egyetlen hely, ami ugye nem valakinek a szobája, az a wc előtt van, a bejárati ajtó mellett sajnos.
2021. febr. 7. 14:13
13/16 anonim válasza:
mond h te vagy az aki az őrült húgával él és nyáron is ezt kérdezte mert a húg a kulcslyukon figyelte mikor fostál!:D
14/16 anonim válasza:
Jaaaa, te vagy az a kérdező, aki a kettyós kishúgával él... 😂
15/16 anonim válasza:
erősítsd meg kérdező, Te egyfajta sztár vagy a szemünkben, hiányzol!
16/16 Godó Nándor válasza:
Nekem a nappali, konyha, garázs egyben van. Abból egyik sarokban leválasztva a budi, másikban a fürdő. Lényegében ez az egész ház. Igazából engem eléggé zavarna, ha valaki nekiállna pakolgatni a hűtőben (ami messze van a buditól), ugyanis egyedül élek 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!