2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?
40 ez alatt mit értesz? Hogy igaza van annak is, aki szerint ezt lehetetlen kihozni ennyiből, meg annak is aki kihozza? Mert amúgy nem lehetetlen, csak tényleg pokoli nehéz. Nekem minden bajom van IBS-sel, bizonyos hónapokban mennek az olcsó kaják (pl: feherliszt) volt olyan hónap amikor a tojásra rá se bírtam nézni. Úgyhogy nekem olyan nincs, hogy olcson megúszom a kaját, egeszségesen kell étkeznem ha tehetem, mert sajnos minden tartósíteszeres, fehér cukros-tejes dologtól fellángolhat ez a vacak... leginkább a stressz befolyásolja ami azért is rossz, mert stresszesen duplán kívánom az egészségtelen kajákat pedig pont akkor kéne diètázni, h ne fájjon a belem + hasmenés se legyen. :D
De persze, simán el tudom képzelni, h aki makkegészséges es 1200-1500 kalorián van, az nem költ kb. Semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!