Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 2024ben mennyibe kerül eltarta...

2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel össze szeretnénk költözni egy Sárváron (Vas megye) és kb mennyibe kerülne eltartani magunk? Nyilván nem várok pontos választ csak hozzávetőlegeset. Minden kiadásra értem bérleti díj, rezsi, kaja stb

2024. jan. 27. 20:36
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

40 ez alatt mit értesz? Hogy igaza van annak is, aki szerint ezt lehetetlen kihozni ennyiből, meg annak is aki kihozza? Mert amúgy nem lehetetlen, csak tényleg pokoli nehéz. Nekem minden bajom van IBS-sel, bizonyos hónapokban mennek az olcsó kaják (pl: feherliszt) volt olyan hónap amikor a tojásra rá se bírtam nézni. Úgyhogy nekem olyan nincs, hogy olcson megúszom a kaját, egeszségesen kell étkeznem ha tehetem, mert sajnos minden tartósíteszeres, fehér cukros-tejes dologtól fellángolhat ez a vacak... leginkább a stressz befolyásolja ami azért is rossz, mert stresszesen duplán kívánom az egészségtelen kajákat pedig pont akkor kéne diètázni, h ne fájjon a belem + hasmenés se legyen. :D

De persze, simán el tudom képzelni, h aki makkegészséges es 1200-1500 kalorián van, az nem költ kb. Semmire.

2024. márc. 4. 09:45
 42/43 anonim ***** válasza:
Ja és én amiatt is eszem többet 1500 kaloriánál sajnos mert egy hasmenös időszakban bezony minden ertelmes tápanyag kiürül, amit csak evéssel meg vitaminokkal lehet pótolni, amiket szintén nem olcsó megvenni, de rohadt sokat segítenek a téli depis időszakban meg az energiahiányban is. Nyáron nem is tömöm magam mesterséges C-vitaminnal.
2024. márc. 4. 09:47
 43/43 anonim ***** válasza:
Albérlet nélkül rostdús étkezéssel együtt 115-E körül van a kiadásom. Viszont a fővárosban is nagyon legfeljebb 75-ezret adnék ki albérletre, tehát 200-ból meglenne az életben-maradás. Kis probléma lenne nálam, hogy az életvitelemről már így is le kéne szokni.
2024. ápr. 29. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!