Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 2024ben mennyibe kerül eltarta...

2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel össze szeretnénk költözni egy Sárváron (Vas megye) és kb mennyibe kerülne eltartani magunk? Nyilván nem várok pontos választ csak hozzávetőlegeset. Minden kiadásra értem bérleti díj, rezsi, kaja stb

2024. jan. 27. 20:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Ketten élünk párommal 500 ezer forintból. Albérlet rezsivel együtt 170-200 között. Félre is tudunk kicsit tenni bár nem sokat.
2024. jan. 27. 23:07
 12/43 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem mamaéttermeznek az 50ezres párék, észre se veszik mennyi mindent kapnak anyutól. Kizárt hogy felnőtt ember havi kajája 25ezerperhó legyen, max ha 150 cm-es 35 kilós emberekről beszélünk gizda test fizikai tevékenység nulla.
2024. jan. 28. 03:42
 13/43 anonim ***** válasza:
75%

Értelmezni a leírtakat látom nem tudtad. Idézem:"Vajat nem eszünk, kenyeret magunknak készítjük, gyümölcs alap, hús alap."

Ha a hús alap, akkor ez hogy jön ide? "Krumpli meg tészta alapú dolgokat hús nélkül?"

Szóval kötekedés helyett tanuld meg értelmezni a leírtakat!

Magunkra főzünk, sőt még én viszek át apukámnak ételt.

A kérdés nem rólam szól, szálljatok le rólam. Az, hogy számotokra hihetetlen ez, nem az én problémám. Nem kell sok fölösleges dolgot venni, és akkor nem lesz sok a kiadás. Amikor egy 1 kg kenyér is 1000 forint a boltban, de ha magadnak csinálod fillérekből megúszod.

Apukám egyedül él, mégis főz magának. Kifogást mindenre lehet találni.

2024. jan. 28. 05:41
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
#15 a 14-es kommentet nem én írtam, én az első válaszoló vagyok, de amint látom mások sem hiszik el, hogy 50 ezerből tudtok úgy kajálni, hogy húst is esztek kb. minden nap :D Bogárka mi is ebben az országban élünk, tudjuk mi mennyibe kerül és akárhogy osztunk szorzunk, ebből nem lehet kijönni, ha az ember minden nap eszik főtt kaját. És nem a kenyér miatt jöttök ki ennyire, én személy szerint nem is eszek kenyeret😂Nem kell a kérdezőt félrevezetni, nem fognak a párjávál 50-ből kajálni, az fix.
2024. jan. 28. 07:40
 15/43 anonim ***** válasza:
30%

Sok olyan dolgot látok az emberek kosarában, ami teljesen felesleges, mégis megveszik sokan. 😉

Bogárka, nekünk ennyi. Nem fogadjátok el, oké. Ha hazugnak neveztek, oké, de remélem tudjátok, hogy mindenki magából indul ki. 😉 Én nem hazudok, ha ti hazugnak mertek nevezni, akkor valójában ti szoktatok hazudni.

2024. jan. 28. 07:49
 16/43 anonim ***** válasza:
Ui. Ez a 14-esnek ment.
2024. jan. 28. 07:50
 17/43 anonim ***** válasza:
53%
#15 milyen felesleges dolgokról beszélsz? Ha valaki szereti a banánt, te meg nem, akkor ő feleslegesen veszi meg vagy mire gondolsz? :D Na mindegy, én nem vitázok ezen tovább, majd a kérdező is rájön magától, hogy ha nem instant ramenen akar élni, akkor nem fognak ennyiből kijönni.
2024. jan. 28. 08:04
 18/43 anonim ***** válasza:
53%

Felesleges dolgok:

üdítők, gyümölcslevek (amik szinte nem is látták gyümölcsöt, csak színezéket), édességek, kekszek, chipszek, cukrok, cukros pékáru, vegeta, gyorsfagyasztott előkészített ételek (pizza, fagyasztott előpanírozott ételek, krumpli), konzerves ételek, hulladék szalámik virsik, amik alíg tartalmaznak húst, párizsi, vaj nélkül is lehet élni..stb.. most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2024. jan. 28. 08:26
 19/43 anonim ***** válasza:
51%
A minőségi alapanyag még drágább, és amiket felsoroltál azokat sokan nem veszik egyáltalán de akkor is többe kerül az alap alapanyag. De tényleg legalább azt áruld el hogy 120 cm mélyek vagytok e és 30 kilósak, akik egész nap ülnek (pardon főznek), mert akkor hihető.
2024. jan. 28. 12:35
 20/43 anonim ***** válasza:

Tessék, hogy a lelkivilágod végre megnyugodjon és leszállj rólam, mert látom neked semmi életed sincs:

Párom 172 centi 64 kg, én 159 centi 47-48 kg. Párom fizikai munkát végez, én inkább ülő munkát, de van benne fizikai is olykor.

"amiket felsoroltál azokat sokan nem veszik egyáltalán" 😅😂😆🤣🤦

Persze, sokan nem vesznek édességek, chipszet, kólát, cukros pékárut..stb...most te vagy nem jársz vásárolni, vagy az egód nem engedi befogadni a valóságot, mert te is ugyanezeket veszed, mint, amiket én felsoroltam.

2024. jan. 28. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!