2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?
Értelmezni a leírtakat látom nem tudtad. Idézem:"Vajat nem eszünk, kenyeret magunknak készítjük, gyümölcs alap, hús alap."
Ha a hús alap, akkor ez hogy jön ide? "Krumpli meg tészta alapú dolgokat hús nélkül?"
Szóval kötekedés helyett tanuld meg értelmezni a leírtakat!
Magunkra főzünk, sőt még én viszek át apukámnak ételt.
A kérdés nem rólam szól, szálljatok le rólam. Az, hogy számotokra hihetetlen ez, nem az én problémám. Nem kell sok fölösleges dolgot venni, és akkor nem lesz sok a kiadás. Amikor egy 1 kg kenyér is 1000 forint a boltban, de ha magadnak csinálod fillérekből megúszod.
Apukám egyedül él, mégis főz magának. Kifogást mindenre lehet találni.
Sok olyan dolgot látok az emberek kosarában, ami teljesen felesleges, mégis megveszik sokan. 😉
Bogárka, nekünk ennyi. Nem fogadjátok el, oké. Ha hazugnak neveztek, oké, de remélem tudjátok, hogy mindenki magából indul ki. 😉 Én nem hazudok, ha ti hazugnak mertek nevezni, akkor valójában ti szoktatok hazudni.
Felesleges dolgok:
üdítők, gyümölcslevek (amik szinte nem is látták gyümölcsöt, csak színezéket), édességek, kekszek, chipszek, cukrok, cukros pékáru, vegeta, gyorsfagyasztott előkészített ételek (pizza, fagyasztott előpanírozott ételek, krumpli), konzerves ételek, hulladék szalámik virsik, amik alíg tartalmaznak húst, párizsi, vaj nélkül is lehet élni..stb.. most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Tessék, hogy a lelkivilágod végre megnyugodjon és leszállj rólam, mert látom neked semmi életed sincs:
Párom 172 centi 64 kg, én 159 centi 47-48 kg. Párom fizikai munkát végez, én inkább ülő munkát, de van benne fizikai is olykor.
"amiket felsoroltál azokat sokan nem veszik egyáltalán" 😅😂😆🤣🤦
Persze, sokan nem vesznek édességek, chipszet, kólát, cukros pékárut..stb...most te vagy nem jársz vásárolni, vagy az egód nem engedi befogadni a valóságot, mert te is ugyanezeket veszed, mint, amiket én felsoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!