2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?
Tehát 20-as azt akarod mondani, hogy te csakis egészséges élelmiszerek vásárlásával, avokádó, lazac, kacsacomb, édesburgonya, olajos magvak stb jöttök ki ketten 50 ezerből.
Szerintem te időutazó lehetsz és 1998-ban szoktál bevásárolni😂
🤦🤷👏🤨
Hol írtam azt, hogy én mit eszek, miket vásárolok? Csak leírtam, hogy mik a fölösleges dolgok.
Hát igen, attól, hogy egy gazdag, elkényesztetett picsa vagy, nem az eszedről vagy híres.
Te h..lye vagy, ez már 100%.
Szüleid is ennyire ostobák, mint te?
Nem fogok magyarázkodni két hitetlen embernek, akiből az egyik egy agyatlan picsa, aki lusta főzni és azt hiszi, hogy csak az avokádó a gyümölcs, meg lazac csak a hal és más nem létezik. 🤦
Attól, hogy többet keresel, az nem jelent semmit, ha azon az alacsony értelmi szinten vagy, hogy számodra csak az avokádó létezik, mint gyümölcs, és a lazac, mint hal.
Szerinted nincs is más gyümölcs és hal, csak az, amit te felsoroltál? 🤦🤨
Egyébként pedig karácsonykor bőrös lazacot sütöttem. 😉
Meg örültem a kérdésnek,mert én nyáron készülök albérletbe menni( nagyon baráti áron megyek,egy barátnőm adja ki a házát 80 plusz rezsiért. 110-120ban fog megállni szerintem)
De ami itt a kérdés alatt született vita minden csak nem hasznos. Miért kell szét trollkodni egy normális kérdést?
Kérdező én próbáltam össze szedni a fix költségeimet amik most vannak és kb mikre kell még költenem.
-albi 110-120 ezer
-2 kutyám van,de az egyik beteg így nekem kb havi 65 ezer ft elmegy rájuk.
-autóm van,biztosítás 5 ezer ft hónapra lebontva.(de majd ha lejár az egy év keresek olcsóbbat)
Benzin nem tudom mennyi lesz,most a városon belül használtam jó részt így kb 2,5 hónapig elég egy tank benzin (22-25 ezer ft) Kicsit odébb költözök. Így napi szinten 14-15 km-er lesz oda-vissza a munkába járás,meg bármi van be kell jönnöm a városba. Ez majd kiderül mennyi lesz.
fizetek fundamentát stb-t ez összesen 89 ezer ft.
tv-net szerintem 8-10 ezer ft körül lesz legalábbis amiket néztem csomagokat.
Kajára 40-50 ezret számolok.
Ahonnan rendelünk kolléganőmmel 2500-2800 ft egy menü leves-második, ez akkora adag ami nekem kétszerre elég, szóval 1250-1400 ft per nappal számolok 20 napot dolgozok 25-28 ezer ft.
Anyum mondta,hogy ha nem is minden vasárnap,de menjek ebédelni,meg pakol kaját. Nyilván főzni is szeretnék. De szerintem elég jó áron kitudom hozni a kaját alapjában véve keveset eszek :D egyszer elég a főtt étel,szendviccsel,bundáskenyérel,piritóssal elvagyok reggeli-vacsira. ezért max 50-el számolom a kaját,néha egy egy mekit szoktam rendelni vagy pizzát,de pl pizzát is kétszerre eszem meg.
Durván 340 ezer ft körüli összeg megy el nekem mindenre.
Átlagban 390-450 ezer ft környékén keresek,nyáron többet.
Nekem az a tervem,hogy vmennyit felre rakok mindig,ha váratlan költség adódna tudjam fizetni pl kutyáknak oltás, vérvétel,orvos vagy akár nekem is valami plusz dolog kocsival lesz valami stb vagy kell egy egy új kabát,cipő,meg a január februér nekünk nem egy kedvező hónap,szóval erre a két hónapra mindenképpen félre kell rakjak.
Öblitő mososzert nem számolom,mert egyedül veszek egy 2 literes öblítőt 1800 ftért és lehet 3 hónapig használom,ugyan ez a vegyszerekkel,mindenből kevés fogy ha egyedül van az ember,szóval az elején lesz egy nagy összeg minden bevásároljak,de teszek félre amúgy is, mert tv-ágy-kanapét vennem kell. ezek húzósabbak lesznek. Szóval most rakok félre,mindenre,meg sok mindent már vettem is. Nyárig van idő mindent beszereznem :)
Én kb. így kalkuláltam aztán majd ha ott leszek úgy is kiderül mik lesznek a költségek,mondjuk tv csomagot olcsót keresek mindenképpen,mert tv-t nem nagyon nézek,riktán,inkább netflix,de jó ha szól valami szóval vmi alap csomag lesz,meg net és kész.
Ketten mentek annyiból jó,hogy megoszlanak a költségek szóval egyszerűbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!