2024ben mennyibe kerül eltartani magad egy hónapban?
Én Budán bérlek egy garzont, rezsivel internettel havi 200 ezer.
Diákhiteltörlesztő 8 ezer, telefonszámla 10 ezer, körmös 4500, fodrász havi szintre bontva 5 ezer, tisztálkodási-tisztítószerek átlag 15 ezer, kontaktlencséim havi szintre bontva 5 ezer, üzemanyag kb. 30 ezer, kutyáim kb. 25 ezer, kondi 15 ezer, kaja olyan 100 ezer lehet.
Ez eddig 417.500 forint és nincs benne a ruházat, cipő, autó szervizelése, utazások, háztartási kellékek ha esetleg kell valami, nem voltam szórakozni, nem vettem ajándékot szülinapra, karácsonyra…szóval én azt mondom, hogy albi fizetése mellett legalább nettó 550-600 ezres fizetés kell ahhoz, hogy ne hónapról hónapra nélkülözve éljen az ember.
Saját lakás párommal.
Rezsi+diginet: 30 ezer
Kaját nem tudnám megmondani, hogy egy hónapban mennyit költünk rá pontosan, mert nagyon változó, mi ugye ketten vagyunk, de kb talán 50 ezer. Szép-kártyám csak nekem van, azzal is vásárolok, decemberben jóval többet vásároltam vele, mint novemberben, de most januárban csak két túró rudit vettem vele.
Nincs cigi, nincs alkohol, nincs autó, nincs gyerek, nincs körmös, nincs kozmetikus, nincs fodrász, gyógyszer csak a fogamzásgátlóm.
Minden csak az igényeken múlik.
Ennyiből nem lehet megmondani.
De ha nem tudtok leülni, összeírni, összeszámolni, hogy a ti életviteletek mennyibe kerül, akkor inkább maradjatok a mamahotelban még eg ykicsit
Nem attól lesz minőségibb az életed, hogy havi szinten kajára 100 ezret elszórsz esztelenül egymagad.
Vajat nem eszünk, kenyeret magunknak készítjük, gyümölcs alap, hús alap.
Attól, mert mi nem zabálunk annyit mint te egyedül, még nem vagyunk se fényevők, se nem vajas zsömlén élünk.
Hát igen, aki lusta főzni, az fizet. 😉 Akkor meg is beszéltük, hogy a mi étkezésünk miért kerül fele annyiba, mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!