Alapvető társadalmi elvárás, hogy az ember ne legyen büdös mint egy hajléktalan?
Figyelt kérdés
Akinek adottak a lehetőségei a jobb körülményekhez (lakás, pénz, stb) de mégsem él velük mert igénytelen, helyette büdös koszos mint egy hajléktalan, azzal szemben jogos a társadalom elvárása hogy többet adjon magára?jan. 18. 12:43
22/33 anonim válasza:
Meg erősen idült húgyszagú, szarszagú csöves mellett!
23/33 anonim válasza:
Én már ezt is, azt is tapasztaltam, azért mondom, hogy nem csak a csöves lehet gyomorforgatóan büdös. Csak ugye a dohányzás (mindenki tudja, hogy káros, de) társadalmilag elfogadott, az már nem számít, hogy más nem kap mellette levegőt.
24/33 anonim válasza:
Igen, alapvető elvárás.
Itt is elég sokszor olvastam olyat, hogy a hányszor kellene fürödni kérdésre az a válasz, hogy elég kéthetente. Persze neki elég, más meg mellette rosszul lesz.
25/33 anonim válasza:
Van a hajléktalan és van a csöves! Nem tudom tudjátok -e a különbséget?
A hajléktalan egy kinézetre "viszonylag" normális ember, táskával, szatyorral vagy anélkül. Nem biztos hogy megmondod róla.
A csöves a 3-7 napig húgyos-szaros gatyában ázó, földön fekvő ember, akinek a párna helyett egy üveg asztali bor van a feje mellett!
Üdv: egy szociális munkás :)
26/33 anonim válasza:
Fürödni tényleg elég ritkábban, nem tesz jót a bőrödnek, ha minden nap áztatod magad, elég egy rövidebb tisztálkodás gyakrabban.
27/33 anonim válasza:
26: nem az áztatásra gondoltam, hanem a zuhanyozásra. (24. vagyok)
28/33 anonim válasza:
#26:
36 éve mindennap fürdöm, és a bőrömnek kutya baja, erről ennyit, te okostojás.
29/33 anonim válasza:
Nekem a fürdés az áztatás, a zuhanyzást nem hívom fürdésnek. :-)
30/33 anonim válasza:
"Nekem a fürdés a nem fürdés!"
"Nekem a fürdés a pocsolyában hempergőzés!" - mondja a csöves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!